AirAqua DUO PRO WHITE - Hot en Cool Ventilator (wit/zilver)

De AirAqua PRO DUO/WHITE is hot and cool design ventilator pur sang! CE en RoHS gekeurd! 1800W verwarmen en 35W verkoelen. Digitaal Display, afstandsbediening , roteerbaar en bladloos! max. 55dB & 19

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 129,95
€ 99,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

AirAqua PRO DUO/WHITE bladloze JET ventilator (Wit/Zilver)
 

(Let op; type PRO/WHITE = wit/zilver type PRO/BLACK = zwart/zilver en zijn verder identiek!)


Deze CE, RoHS gekeurde ventilator kan niet alleen zorgen voor verkoeling in de zomer, hij kan ook een ruimte verwarmen in de winter vanwege de ingebouwde thermostaat. Ideaal voor het Nederlands en Belgisch weer! Om te verwarmen gebruikt hij uit het zicht geplaatste keramische verwarmingselementen. De ventilator is bladloos uitgerust en is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.
De luchtrichting kan bij deze design ventilator om 180graden worden gedraaid daar het blaasgedeeltje om zijn as roteerbaar is. Daarnaast kan de design ventilator zo ingesteld worden dat deze onder een hoek van 90graden kan blijven draaien om een mooie verstrekte luchtstroom in de gehele ruimte af te geven. Deze torenventilator heeft een afmeting van ca. 65x25x20cm.

Met een vermorgen van 1800W om te verwarmen en een vermogen instelbar tussen 16 en 35 Watt voor frisse wind heeft deze ventilator aardig wat in huis en is tegelijkertijd heel erg zuinig. Deze zuinigheid en kracht heeft deze ventilator mede te danken aan de de gepatenteerde vrijwingsloze/borstelloze motor Deze design staande ventilator is uitgerust met een digitaal display met daaronder drukknoppen voor de gewenste instelling te configureren.

De snelheid van de wind is te regelen in stappen van 1-10. Deze design ventilator is uitgerust met een timer functie en een afstandsbediening. Doordat deze ventilator bladloos is uitgevoerd is deze zeer veilig voor kinderen en makkelijk schoon te maken.
Op zoek naar een betaalbare heat and cool design ventilator! De AirAqua is beslist een aanrader!