AirAqua Dahlia diffuser (wit & hout) | APP CONTROL | 400ml

44,95
Prijs per 1

Productomschrijving

 

AirAqua Dahlia Aroma diffuser: (wit & houtkleur)

(Liever bestellen via bol.com? Deze aroma diffuser als set is ook indirect door ons via bol.com te bestellen)


De AirAqua Dahlia aroma diffuser is een zeer bijzonder topproduct!

Deze aroma diffuser is gebaseerd op ultrasone techniek en kan middels uw mobiele telefoon of tablet volledig ingesteld/bediend worden. Zo hoeft u geeneens uit uw stoel op te staan, maar geeft u uw wensen via tablet/telefoon, door aan de diffuser. Deze Aroma diffuser is voorzien van de modernste techniek en heeft vele mogelijkheden. Het meest unieke aan deze aroma diffuser is wellicht het ontwerp aan de bovenzijde, welke iets lijkt op  een prachtige bloem! 
Kenmerkend voor de AirAqua Dahlia is dat het design van deze aroma vernevelaar welk in alle soorten interieur uitstekend tot z’n recht komt. Deze two-tone aroma diffuser (wit alsook houtkleur) past in elke stijl en op elke plaats! De Dahlia aroma diffuser met LED verlichting komt meest tot zijn recht bij ingeschakelde verlichting. Er kan worden gekozen om de kleur van verlichting te laten afwisselen of men kan een vaste Ambiane kleur instellen. 

Gebruik deze aroma diffuser niet alleen voor verneveling/ geurverstuiving. Maar gebruik hem bijvoorbeeld ook voor enkel sfeer/ambianceverlichting. U kunt deze aroma diffuser dus gebruiken voor sfeer-verlichting in een kleur naar keuze zonder dat u de mist-vernevelings modus heeft ingeschakeld.

Behalve dit bijzonder fraaie visuele effect van de vernevelaar heeft deze AirAqua Dahlia de mogelijkheid om intermitterd of continue te blijven werken. Bij intermitterd wisselt de Dahlia zich voortdurend af tussen 30seconden aan/ 30seconden uit. Zo geniet u 2x zo lang van uw aroma sessie. 

Aan de Dahlia hangt een hoger prijskaartje dan de overige diffusers, maar vanwege zijn afmeting, design en bijzondere mogelijkheid heeft deze nog steeds een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het ingebouwde waterreservoir van 400mL zorgen dat U afhankelijk van de instelling tot wel 10 uur lang continue een middelgrote tot grote ruimte kunt bevochtigen of aromatiseren zonder te hoeven bij te vullen.

Wij leveren de AirAqua Dahlia aroma diffuser compleet met bijbehorende netvoeding-adapter en gebruiksaanwijzing. Door slechts enkele druppels van de ook bij ons verkrijgbare essentiële olie aan het water toe te voegen creëert U een goede basis. Door het vernevelen van het door U gekozen Aroma, wordt U in staat gesteld om echt te genieten. 

Enkele toepassings voorbeelden: tijdens werk, verkoudheid of tijdens feestje. Creeer alhier een ontspannen sfeer of nuttig citronella geur in de aroma vernevelaar om nerveuze muggen op afstand te houden. Gebruik heerlijk geurende eucalyptus olie of bijvoorbeeld anti bacteriële olie in de aroma verspreider en ervaar de therapeutische werking van de dampen. U zult gegarandeerd positieve vragen en opmerkingen krijgen indien U tijdens Uw feestje bijvoorbeeld frisse lavendel geur met de aroma vernevelaar laat verstuiven vanuit dit pracht exemplaar aroma diffuser.

De Aroma luchtbevochtiger is eenvoudig in te stellen of te bedienen door middel van de knoppen op de behuizing. Zo heeft deze AirAqua Dahlia 3 knoppen aan de voorkant. De eerste is om de verlichting in te stellen (continue of in een kleur naar keuze). De tweede om de intensiteit te regelen, de derde om de mistverneveling aan of uit te zetten.Naast bediening op toestel zelf kunt u de TuyaSmart App installeren op uw smartphone of tablet (zie handleiding) en uw aroma diffuser aldaar verder configureren. Via de App heeft u naast voorgenoemde opties ook nog de mogelijkheid om een timer in te stellen en kunt u de gewenste kleur nog beter afstemmen naar uw wens,.

De AirAqua Dahlia heeft CE keur, werkt met veilige 24V laag spanning en ook is deze aroma luchtbevochtiger beveiligd tegen beschadiging door leeg-loop (ultrasonic-chip auto-off). De AirAqua Dahlia aroma diffuser behoeft weinig onderhoud en produceert tijdens het verstuiven van aroma’s voor het menselijk oor nauwelijks hoorbaar geluid.
Specificaties: 
Type:  AirAqua Dahlia
Kleur:  PP Wit + Wood
Afmeting: ca. 178x178x97mm
Gewicht:  ca. 0,4kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 400 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 30-40 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 10uur / 20uur                               
Opgenomen vermogen: 10 Watt
Aansluiting: 24Volt adapter
Materiaal: PP Kunststof
Bluetooth speaker: NEE
Timer: JA
Verlichting: JA 
Afstandsbediening: VIA TUYASMART APP
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50-75m2
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE
LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 

lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de AirAqua Dahlia aroma diffuser!Sluiten
Bekijk volledige omschrijving