filterset alpha luchtbevochtiger filterset luchtbevochtiger alpha filterset luchtbevochtiger totaal waterreservoir luchtbevochtiger ultrasoon filter lucht en aroma filter
filterset alpha luchtbevochtiger filterset luchtbevochtiger alpha filterset luchtbevochtiger totaal waterreservoir luchtbevochtiger ultrasoon filter lucht en aroma filter
Filterset (4 delig) voor luchbevochtiger type Alpha II
Filterset voor de AirAqua Alpha type II luchtbevochtiger. Deze set bestaat uit een aroma-tray + spons; luchtfilter; keramisch filter en watertank-filter. Gebruik deze filterset om de lucht in optimale
€ 8,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Dit betreft een filterset voor de AirAqua Alpha type II


De filterset bestaat hij een luchtfilter-pad; een filter voor in het waterreservoir; een keramisch filter en een aroma-tray filter bakje met spons.

Alle Ultrasone luchtbevochtigers van AirAqua zijn uitgerust met ionisator functie. Via een ionosiator worden ionen toegevoegd aan de lucht welke zich vermengen met vieze deeltjes. Als deze deeltjes opnieuw door de luchtbevochtiger worden aangezogen (via de luchttoevoer) treden de deeltjes langs een keramisch filter. Deze keramische filter behoudt deze deeltjes en zorgen daarmee voor zuivering van de lucht.

Om naast de luchtvochtigheid een gezonde lucht te creeren en om zuivere waterverdamping te garanderen zijn de lucht-filters en water-filters van belang bij een luchtbevochtiger. Filters dienen van tijd tot tijd te worden vervangen.

Ook het aroma-tray filterbakje is bij veelvuldig gebruik aan slijtage onderhevig. In deze set treft u ook een nieuwe aroma-tray filterbakje met filter.

AirAqua luchtbevochtigers zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk waardoor het vervangen van een filter een zeer eenvoudige klus is.

1x Waterfilter + spons
1x Keramisch filter
1x Aroma-tray + spons
1x Luchtinlaatfilter-spons