€ 22,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

 

AirAqua Spirit Aroma diffuser

(Let op: Wordt geleverd zonder USB Adapter)

De AirAqua Sprit is onze, op ultrasone techniek gebaseerde USB-Connect aromaverspreider. Deze medium Aroma diffuser is voorzien van de nieuwste techniek.


Kenmerkend voor de AirAqua Spirit is dat het moderne strakke metal-look gecoate design van deze aroma vernevelaar welke zowel op kantoor, woonkamer, moderne keuken, bad- of slaap -kamer uitstekend tot z’n recht komt. Het  tijdloze design doet niet direct aan ‘n luchtbevochtiger of geurverspreider denken.  Deze aroma diffuser is voorzien van een smalle LED strip waarvan kan gekozen om deze blauw of geen licht te laten geven. Maar het verdampen van water al of niet met toevoeging van enkele druppels essentiële olie blijft de meest interessante mogelijkheid. Deze aroma diffuser kan zowel in intermitterende als ook in continue werking zijn gang gaan. 

Deze aroma vernevelaar heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en bovendien een laag energie verbruik van slechts 5W. Het ingebouwde waterreservoir van 120mL zorgt bij continue gebruik dat U ongeveer 6 uur lang een middelgrote ruimte kunt bevochtigen of aromatiseren zonder bij te vullen. Stelt u hem intermitterend in dan kunt u maar liefst 12uur genieten!

Onze AirAqua spirit aroma diffuser wordt geleverd inclusief USB kabel echter zonder USB adapter. Door slechts enkele druppels van de ook bij ons verkrijgbare essentiële olie (100% natuurlijke geur-olie) aan het water toe te voegen legt U al een goede basis.  

Wat dacht U ervan om door middel van verneveling van het door U gekozen Aroma een tijdje heerlijk weg te dromen. 

Zo zijn er diverse toepassing voorbeelden voor de AirAqua Spirit aroma verstuiver: Wat dacht U er van om met een heerlijke citronella geur nerveuze muggen op afstand houdt. Ook kunt U met toevoeging van eucalyptus essentiële-  of anti bacteriële  -olie in de aroma verspreider de therapeutische werking van deze dampverstuiver ervaren. Of wat dacht U van de positieve reacties die U krijgt indien U tijdens Uw feestje bijvoorbeeld frisse lavendel geur met de aroma vernevelaar laat verstuiven.

De AirAqua Spirit luchtbevochtiger is makkelijk in te stellen en te bedienen door 2 druktoetsen. In de verpakking van de AirAqua geur verstuiver is een Engelstalige en Nederlandse gebruikers handleiding bijgesloten. 

Deze AirAqua Spirit geur verspreider kan apart worden in- of uit -geschakeld als (Aroma) damp vernevelaar. Ook de led sfeer verlichting led verlichting kan apart  in- of uit -geschakeld in een blauwe kleur. 

Onze AirAqua Spirit aroma diffuser, behoeft weinig onderhoud en produceert op een zacht ventilatortje na; geen voor het menselijk oor hoorbaar geluid.

Deze Spirit Aroma verstuiver werkt met veilige lage 5 Volt USB spanning en heeft uiteraard CE-keur Niet alleen vanwege de multifunctionele toepassingen maar zeker ook vanwege prijskwaliteit is de AirAqua Spirit geur verspreider een echte aanrader voor elk huis of kantoor.  .Specificaties: 
Type:  AirAqua spirit
Kleur:  PP - silver coated
Afmeting: ca. rond 140x220 hoog (mm),
Gewicht:  ca. 0,35kg 
Inhoud water reservoir: 120 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 10-20 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 6uur / 12ur                               
Opgenomen vermogen: 5 Watt
Aansluiting: USB
Materiaal: PP Kunststof
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 15-20m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: NEE
Verlichting: LED strip
Afstandsbediening: NEE
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE
LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 

Lucht-bevochtigers.nl is uw leverancier voor de AirAqua Spirit Aroma diffuser!


Foto('s):

€ 22,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen