€ 22,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

 

Ultrasone USB Vintage Royal Aroma diffuser van AirAqua


Deze vintage aroma diffuser type royal is multifunctioneel. Hij is gebaseerd op de nieuwste ultasone techniek en daarmee een van de nieuwste diffusers op de markt. Deze geurverspreider is voorzien van een usb aansluiting hetgeen hem geschikt maakt voor toepassing op nagenoeg elke plek doormiddel van een usb adapter; of powerbank.

Erg kenmerkend voor deze verspreider is het unieke vintage design welk zowat in elk interieur plaats kan vinden. Of we het nu in een woonkamer, slaapkamer of kantoor of bureau neerzetten. overal komt deze diffuser tot zijn recht. Het ontwerp doet niet meteen aan een aroma diffuser denken, en is door zijn mogelijkheden meer dan aleen een geurverspreider.

Deze diffuser kan geeft licht zonder dat hij aan hoeft te staan voor te vernevelen. Met de 8 vaste kleuren kan deze aroma diffuser zorgen voor een juiste ambiance. Gebruik een paar druppels van onze etherische olien opgelost in water en creer de juiste sfeer in huis of locatie naar keuze!

Met een zeer laag verbruik (5W) en een reservoir van maar 100ml bent u met deze aroma diffuser voorzien van een goede diffuser welke gedurende lange tijd kan vernelen (ca. 10 uur) zonder bij te vullen. Deze diffuser is geschikt voor een ruimte van ca. 20m2

De aroma diffuser type Spirit wordt zonder een usb adapter, maar met usb kabel geleverd. Deze vintage royal in combinatie met onze hoog gewaardeerde etherische olien leggen u een goede basis voor aroma verneveling. Heerlijk wegdromen met de juiste sfeerverlichting met de geur naar keuze! Puur genieten!

Deze AirAqua aroma diffuser is makkelijk in te stellen met behulp van de 2 drukknoppen. In de verpakking wordt een korte Engelse en Nederlandse handleiding bijgesloten.

U kunt deze diffuser inzetten als ambiance light, als kleine bevochtiger of gewoon als geurverstuiver. Alle mogelijkheden kunnen afzonderlijk worden bediend.

Onze diffusers zijn voorzien van de nieuwste techniek en daarmee onderhoudsvriendelijk en nagenoeg geruistloos. Ze werken op een veilige spanning en zijn uiteraard CE gekeurd. Niet alleen vanwege de mogelijkheden, maar ook prijstechnisch is dit een echte aanrader!
Specificaties: 
Type:  Aquair Vintage Royal
Kleur:  Metaal-imitatie-gold-coated
Afmeting: ca. rond 95x176mm,
Gewicht:  ca.540gram
Inhoud water reservoir: 100 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 10-20 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 5uur / 10uur                               
Opgenomen vermogen: 5 Watt
Aansluiting: USB
Materiaal: PP Kunststof inwendig + Metalen gecoate buitenkant
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 15-20m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: NEE
Verlichting: JA
Afstandsbediening: NEE
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CELET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 


Lucht-bevochtigers.nl is uw leverancier voor de AirAqua Vintage Royal Aroma diffuser!

 


Foto('s):

€ 22,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen