AirAqua Aroma diffuser D'Amore (glas) Led verlichting | 120ml reservoir | (ultrasoon)

Zeer elegante Aroma diffuser van het merk AirAqua; voorzien van heel mooi warmwit-sfeerlicht! Kan continue of intermitterend werken. Is voorzien van een echte glazen bovenstuk en van een reservoir van

€ 37,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


Aroma diffuser D'Amore van AirAqua:
 

Een mooie echte glazen vaasvormige aroma diffuser van AirAqua passend in vele interieuren. Deze aroma vernevelaar is perfect geschikt om van uw aromadiffusie sessie te genieten en om lekker te ontspannen. Kies voor een etherische olie naar keuze en kom tot rust. Deze diffuser is voorzien van een Ambiancelight en een 120ml groot reservoir. Doordat deze vernevelaar op de nieuwste ultrasone techniek werkt is deze nagenoeg geruisloos. Iemand wat voor AirAqua kiest, kiest voor goede producten en kan hiermee genieten van rust, ontspanning en een inzetten voor eventuele helende doeleinden.
Deze vernevelaar is voorzien van een echte geparliseerd handgeblazen glazen topstuk welk hem passend maakt voor ieder interieur! Met een vulling water kan deze diffuser tot maar liefst 4uur continue (of 8uur intermitterend werken). Als de aroma diffuser leeggeraakt zal deze automatisch stoppen en uitschakelen. Zo kan het ultrasoon element zich niet beschadigen. 

Eenvoud en gemak is kenmerkend voor deze diffuser; gewoon elegant en mooi voor ieders interieur! Een drukknop; 1e keer drukken continue mistuivoer en verlichting; 2e keer drukken intermitterend en verlichting; 3e keer drukken standy-by/uit.Deze aroma diffuser werkt op een 12V adapter en is krachtig in geurafgite. De diffuser is nagenoeg stil. Dat hij werkt op ultrasone trillingen betekenen dat deze voor mens niet hoorbaar zijn. De diffuser is geruisloos; enkel een zacht ventilatorje welke de damp naar boven brengt zou u kunnen horen.

Naast deze All-Pura diffuser leveren wij ook etherische olie. Onze olien zijn 100% natuurlijk en daarmee van hoogwaardige kwaliteit voor in uw aroma diffuser. 

Geurtherapie mogelijkheden zijn eindeloos, maar werken perfect voor ontspanning en rust! Er zijn heel veel voordelen bekend van het gebruik van goede aroma's bij de juiste toepassing. Denk eens aan lavendel voor rust of eucalyptus bij een verkoudheid. Let wel op; er bestaan ook aroma's met chemische samenstelling. Deze kunnen juist tegenwerken. All-Pura zijn 100% natuurlijke aroma's (niet geschikt voor inname). Ideal om op te lossen in water en te vernevelen. 
Specificaties: 
Type:  D'Amore
Kleur:  transparant met wit
Afmeting: ca. 16*14cm,
Gewicht:  ca. 0,4kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 120 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 30 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 4uur / 8uur                               
Opgenomen vermogen: 11 Watt
Aansluiting: 24Volt adapter
Materiaal: PP Kunststof onderstuk + glazen topstuk
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: NEE
Verlichting: JA (warmwit)
Afstandsbediening: NEE
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE, ROHS, FCC

LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de AirAqua D'Amore aroma diffuser!