€ 34,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen


AirAqua Aroma diffuser Symphony met ingebouwde bluetooth speaker

 

Onze Symphony Aroma diffuser is onze, in strak houtlook ontworpen op ultrasone techniek gebaseerde aromaverspreider. Deze middelgrote Aroma diffuser is voorzien van de modernste techniek.

Kenmerkend voor de AirAqua is dat het design van deze aroma vernevelaar zowel in een modern- als ook klassiek interieur uitstekend tot z’n recht komt. Deze mooi gevormde en houtmotief uitgevoerde luchtbevochtiger is voorzien van moderne snufjes. Zo kan niet alleen het uiterlijk door middel van led verlichting met 7 verschillende kleuren worden geaccentueerd maar ook kan hij middels zijn ingebouwde bluetooth speaker uw favoriete muziek afspelen.Deze fraaie aroma vernevelaar heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en bovendien een laag energie verbruik. Het ingebouwde waterreservoir van maar liefst 200mL zorgen bij continue gebruik dat U ongeveer 8 tot 9 uur lang een grotere ruimte kunt bevochtigen of aromatiseren zonder bij te vullen.

Onze All-Pura Icon aroma diffuser wordt compleet met bijbehorende netvoeding-adapter geleverd. Door slechts enkele druppels van de ook bij ons verkrijgbare essentiële olie (100% natuurlijke geur-olie) aan het water toe te voegen legt U al een goede basis. Door middel van verneveling van het door U gekozen Aroma en hierbij eventueel gebruik makend van de afstandsbediening en ingebouwde timer kunt u duur en tijd instellen zonder van uw stoel op te hoeven staan. 

Gebruik deze AirAqua Symphony aroma diffuser: 

  • Tijdens werk, verkoudheid of tijdens feestje

  • Als u wil genieten van een aroma sessie of tijdens het nemen van uw bad.

  • Gebruik heerlijk geurende eucalyptus olie of bijvoorbeeld anti bacteriële olie in de aroma verspreider en ervaar de therapeutische werking van de dampen  


U zult positieve vragen en opmerkingen krijgen indien U tijdens Uw feestje bijvoorbeeld frisse lavendel geur met de aroma vernevelaar laat verstuiven terwijl U van afstand u nieuwste aanwinst uw favoriete muziek vanaf uw mobiele telefoon bent aan het afspelen.

De Aroma luchtbevochtiger is eenvoudig te bedienen. Door middel van de slechts één druktoets kan de aroma diffuser worden ingeschakeld voor geurverspreiding; kan worden gekozen de LED lamp aan te zetten; de LED lamp in een vaste kleur te zetten; de LED lamp uit te schakelen.Door de doordachte werking zal deze aroma luchtbevochtiger zich bij een te laag water reservoir zelf van de voeding af en uitschakelen. Een bijzonder feature van onze AirAqua luchtbevochtiger de functie van Bluetooth speaker. Eenvoudig tijdens uw bad of douche genietend van uw aroma uw favoriete muziek afspelen!

Onze AirAqua aroma diffuser behoeft weinig onderhoud en produceert tijdens het verstuiven van aroma’s voor het menselijk oor nauwelijks hoorbaar geluidm (Het ultrasoon gedeelte is voor mens en dier niet te horen/ de ventilator of opspattend water kan licht hoorbaar zijn). 

Deze AirAqua Aroma verstuiver werkt met veilige lage 24 Volt spanning en heeft uiteraard CE-keur Vanwege de brede inzetbaarheid is onze Symphony diffuser een echte aanrader voor elk huis of kantoor.     

Kortom verwen U zelf of iemand anders met deze Symphony aroma diffuser.Specificaties: 
Type:  D'Amore
Kleur:  hout
Afmeting: ca. 16*12cm,
Gewicht:  ca. 0,3kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 200 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 25 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 8uur / nvt                               
Opgenomen vermogen: 11 Watt
Aansluiting: 24Volt adapter
Materiaal: PP Kunststof onderstuk + hout gecoat bovenstuk
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2
Bluetooth speaker: JA
Timer: NEE
Verlichting: JA
Afstandsbediening: NEE
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE, ROHS, FCC

LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de AirAqua Symphony aroma diffuser!


Foto('s):

€ 34,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen