€ 44,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen


All-Pura Icon II (BLACK) Aromadiffuser incl remote control:

 

Deze aroma diffuser type Icon II is nu ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering. Deze zeer ruime aroma diffuser heeft een capaciteit van maar liefst 500ml! Gebaseerd op de nieuwste ultrasone techniek is dit een diffuser welke met de tijs is meegegaan. Het unieke aan deze diffuser is dat hij de mistuitvoer via een nozzle kan laten gaan of dat deze een mistwolk langzij het apparaat kan creeren. 

Als kenmerken voor deze AllPura Icon II aroma diffuser mag beslist het design worden genoemd. Deze aroma diffuser past zowel in een strak interieur, als in een schoonheidssalon, massage studio of op de toonbank van uw bedrijf! Deze Aroma diffuser is voorzienv an de nieuwste technieken. Zo heeft hij de beschikking over een e ambiance LED verlichting in vele kleuren instelbaar; een afneembare top voor heet creeren van en een mistwolk, een timer voor hem vooraf ingestelde tijd te laten werken. Verder kan met de remote control de diffuser geheel naar wens op afstand bediend wordenDeze heel bijzondere aroma vernevelaar is zeer goed geprijsd en heeft daarnaast ook nog eens een laag energieverbruikt. Het 500ml ingebouwd reservoir kan er zorg voor dragen dat deze aaneengesloten maar liefst 12uur kan werken. Hiermee is deze aroma diffuser dus ook bij uitstek geschikt voor een grotere ruimte. Denk hierbij aan bedrijf, kantoor, hotel etc. 12uur lang continue aromatiseren en bevochtigen zonder bij te vullen. Dat is veel meer dan een volle werkdag! Kiest u voor halfweg-intermit-functie dan kan hij maar liefst wel 24uur doorgaan!

Deze AP Aroma diffuser wordt uiteraard compleet en gebruiksklaar afgeleverd. Is voorzien van een goedgekeurde en sterke netvoedings-adapter. Om uw bestelling compleet te maken kunt u eventueel nog (de ook bij ons verkrijgbare) etherische/essentiele olie bijkomen. Deze 100% natuurlijke etherische olien vormen een zeer goede basis voor gebruik in onze aroma diffusers en voor inzet van aroma therapie!

Gebruik deze aroma diffuser niet alleen voor extra sfeer; maar ook tijdens feestjes, verkoudheid of tijdens werk. Zet hem aan tijdens het nemen van een bad! Gebruik heerlijk geurende eucalyptus olie of bijvoorbeeld anti bacteriële olie in de aroma verspreider en ervaar de therapeutische werking van de dampen!


allpura icon white

Schroom niet hem veelvuldig te gebruiken; wij zijn er van overtuigd dat u vele positieve vragen en of opmerkingen zult krijgen.  

Deze ICON AD luchtbevochtiger is eenvoudig te bedienen. Door middel van de eerste druktoets kan de aroma diffuser worden ingeschakeld voor geurverspreiding. Via de andere toets kan de led verlichting in- of uit -geschakeld en de kleur van de verlichting continue laten veranderen of ingesteld worden op een door U gekozen kleur. Tevens kan met een druktoets de timer worden ingeschakeld

Door de doordachte werking zal deze aroma luchtbevochtiger zich bij een te laag water reservoir zelf van de voeding af en uitschakelen. Een bijzonder feature van onze All-Pura Icon luchtbevochtiger is dat deze middels afstandsbediening van afstand te bedienen is.

Onze All-Pura Icon aroma diffuser behoeft weinig onderhoud en produceert tijdens het verstuiven van aroma’s voor het menselijk oor geen of nauwelijks hoorbaar geluid. Ook kan de Pura Icon zonder de luchtbevochtiger functie uitstekend alleen dienst doen als sfeerlamp.

Deze Pura Icon Aroma verstuiver werkt met veilige lage 24 Volt spanning en heeft uiteraard CE-keur Vanwege de brede inzetbaarheid is onze All-Pura Icon een echte aanrader voor elk huis of kantoor.     

Kortom verwen U zelf of iemand anders met deze Pura Icon aroma diffuser.
Specificaties: 
Type:  Icon II
Kleur:  zwart
Afmeting: ca. langwerpig 21*12*10cm,
Gewicht:  ca. 0,5kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 500 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 50 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 10uur / 10uur                               
Opgenomen vermogen: 11 Watt
Aansluiting: 24Volt adapter
Materiaal: PP Kunststof
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50-75m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: JA
Verlichting: JA
Afstandsbediening: JA
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50-75m2
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE

LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de All-Pura icon II aroma diffuser!


Foto('s):

€ 44,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen