€ 34,95 € 20,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen


AirAqua Pico II Aroma diffuser (Ultrasoon)
 

Onze AirAqua Pico II een bijzonder mooi gestileerde op ultrasone techniek gebaseerde aromaverspreider ook wel Aroma diffuser genoemd.

Kenmerkend voor de AirAqua Pico II is dat van deze aroma vernevelaar het design uitstekend in elk interieur past. Dit komt door de uiterlijke vorm en strakke witgrijze kleurstelling van de van echte bamboe vezel gemaakte bovenkant. Zowel modern als ook in een klassiek interieur komt dit ware object tot zijn recht!

Niet alleen het fraaie uiterlijk maar ook de uitstekende kwaliteit in combinatie met het lage energie verbruik staan borg voor jaren lang plezier.Deze aroma diffuser wordt compleet met netvoedings adapter en kan door maximaal 200 mL water toe te voegen zorgen voor een goede luchtvochtigheid. Door aan het water slechts een paar druppels geurstof (zie ons programma essentiële olie) toe te voegen kunt U uren lang ongestoord genieten door verneveling van het door U gekozen Aroma.

De AirAqua Pico II is de aroma diffuser voor bij u thuis! Eenvoudig aansluiten op het stopcontact en meteen genieten!

De Aroma luchtbevochtiger is eenvoudig te bedienen. Door middel van 2 druktoetsen kan de aroma diffuser worden ingeschakeld voor continue of intermitterende geurverspreiding. Met de andere knop kan de timer worden ingesteld op 1, 3 of 6uur. De mooi ingewerkte LED lampjes stralen naar de bodem en geven aan voor welke setting wordt gekozen.

Door de doordachte werking zal deze aroma luchtbevochtiger zich bij een te laag water reservoir zelf van de voeding af en uitschakelen. De AirAqua Pico II aroma diffuser behoeft weinig onderhoud, is tijdens gebruik voor het menselijk oor nauwelijks hoorbaar, en heeft uiteraard CE, Rohs en FCC keurmerk. De AirAqua Pico II aroma vernevelaar naast het creëren van de juiste sfeer door middel van Aroma’s, ook geschikt voor het verbeteren van de vochtigheidsgraad al of niet met verspreiding van therapeutische (bijvoorbeeld Eucalyptus) damp.

De AirAqua Pico II werkt op de nieuwste Ultrasone techniek. Ouderwetse aroma diffusers werken met een wattenstaafje of met een verwarmingselement! Deze AirAqua Pico II verdient weinig onderhoud en kent vanwege zijn nieuwste ultrasone techniek geen vervangbare staafjes!

Kortom verwen U zelf of iemand anders met deze AirAqua Pico II aroma diffuser.
Specificaties: 
Type:  Pico II (Germany: Bibo)
Kleur:  witgrijs
Afmeting: ca. 12*14cm,
Gewicht:  ca. 0,4kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 200 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 20 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 10uur / 20uur                               
Opgenomen vermogen: 11 Watt
Aansluiting: 24Volt adapter
Materiaal: PP Kunststof onderstuk + bamboo vezel deksel
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: JA
Verlichting: NEE (enkel LED voor timersetting)
Afstandsbediening: NEE
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE, ROHS, FCC

LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de AirAqua Pico II aroma diffuser!


Foto('s):

€ 34,95
€ 20,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen