€ 7,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

 

White Tulip Aroma diffuser


Zeg nu zelf; dit is toch een mooi ontwerp? Prachtig model, mooie ambiance verlichting en een pareltje voor op iedere plek. Deze diffuser is uitgevoerd met de nieuwste ultrasone techniek voor verneveling en kent daarna als een van de weinigen USBconnect. Dat betekend dat een gewone usb lader (van een mobiel) of een power-bank voldoende is om hem te laten werken! Dat betekend genieten van je favoriete geur of aroma op iedere plek welke je je kunt bedenken!
Deze aroma diffuser is te gebruiken in een caravan, op de boot, op het toilet, op de slaapkamer, aan uw pc en overal waar u maar een usb poort ter beschikking heeft kunt gebruiken.

Een aroma diffuser verbeterd de luchtkwalteit, een hogere luchtvochtigheid kan klachten van te droge lucht voorkomen. Voeg een van onze lekkere etherische olien toe en u kunt genieten van een geur naar keuze. De verlichting kan worden ingesteld op een vaste kleur; maar kan ook steeds automatisch blijven veranderen.
Deze luchtbevochtiger is compact van formaat, geruisloos en zuinig in gebruik. Ideaal voor gebruik in een ruimte naar keuze. Op zoek naar een leuke geurverspreider, voorzien van de nieuwste techniek, voor een scherpe prijs! Dan is dit juweeltje echt wat voor u

Deze compacte aroma diffuser wordt zonder adapter geleverd. U kunt echter elke willekeurige usb adapter met uitvoer >1A gebruiken. Meestal zijn die voldoende aanwezig, maar mocht u er geen hebben, dan is deze ook gewoon bij ons bij te bestellen.Specificaties: 
Type:  Tulip
Kleur:  wit
Afmeting: ca. 12*12cm,
Gewicht:  ca. 0,25kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 100 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 25 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 4uur / nvt                               
Opgenomen vermogen: 5 Watt
Aansluiting: 5Volt adapter (USB ADAPTER NIET MEEGELEVERD)
Materiaal: PP Kunststof 
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 40m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: NEE
Verlichting: JA
Afstandsbediening: NEE
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE

LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de All-Pura tulip aroma diffuser!


Foto('s):

€ 7,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen