AD AirAqua type Passione (grijs) Warmwitte verlichting; continue en intermittend; glazen top | 120ml reservoir | (ultrasoon)

AirAqua aroma diffuser type Passione; voorzien van een handgeblazen glazen grijs topstuk! Voorzien van een warmwitte ambiance verlichting en 120ml reservoir! Vintage en Retro look diffuser!

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


AirAqua aroma diffuser type Passione
 


Deze aroma diffuser van AirAqua is bij uitstek geschikt voor aromatherapie om heerlijk mee te ontspannen. Geniet van je etherische olie of aroma naar keuze en geniet van het kalmerend effect. Deze aroma diffuser beschikt over een reservoir van 120ml en is uitgerust met prachtige vintage/retro handgeblazen topstuk. Deze aroma diffuser is voorzien van ultrasone techniek en maakt daardoor nauwelijk geluid. Het ultrasoon gedeelte is voor mens en dier niet te horen/ enkel de ventilator welke de lucht naar boven uitblaast kunt u lichtelijk horen. Kies voor een AirAqua aroma diffuser en geniet van rust, ontspanning en een helende werking!Deze aroma diffuser heeft twee knoppen voor de bediening. De eerste knop om de mistdamp continue of intermitterend te laten uittreden. Bij intermitterend springt hij 30seconden aan en 30seconden uit. Bij continue blijft hij doordampen. Dit zorgt ervoor dat deze aroma tot wel 8uur op een hele vulling kan werken. Maar geen zorgen/ raakt hij leeg. Dan zal de ultrasoonchip automatisch uitgeschakeld worden zodat het apparaat niet oververhit/beschadigd kan raken. De tweede knop is om de verlichting aan of uit te zetten tijdens de verneveling. Bij deze aroma diffuser kan dus ook het warmwitte licht gedoofd worden zodat deze ook ingezet kan worden op een slaapkamer.

Naast deze aroma diffuser leveren wij ook goedgewaardeerde etherische olien; om je zo te kunnen voorzien van het hele pakket. Onze pure aroma's zijn 100% natuurlijk en ideaal voor in je aroma diffuser!

Aromatherapie wordt meer en meer ingezet voor ontspanning, rust en heeft zelfs helende werking. Er zijn veel voordelen bekend van het gebruik van goede aroma's. Of het nu gaat om verkoudheid tegen te gaan of gewoonweg voor een betere nachtrust of om het lichaam te ontspannen. Wij adviseren je gebruik te maken van 100% etherische All-Pura olie om je optimale werking te garanderen. 

Specificaties: 
Type:  Passione
Kleur:  grijs
Afmeting: ca. 17*12cm,
Gewicht:  ca. 0,4kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 120 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 30 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 4uur / 8uur                               
Opgenomen vermogen: 11 Watt
Aansluiting: 24Volt adapter
Materiaal: PP Kunststof + Glaszen cover
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: NEE
Verlichting: JA (enkel warmwit)
Afstandsbediening: NEE
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE

LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de AirAqua Passione aroma diffuser!