All-Pura; Lavendel, Oranjebloesem, TeaTree, Pepermunt, Eucalyptus+ Citroengras | 60ml | (Voordeelset 1 - etherische olie)

6x All-Pura essentiele olie voor gebruik in uw aroma diffuser of lucht-bevochtiger! Geuren Tee trea olie, Lavendel, Pepermunt, Eucalyptus, Oranjebloesem en citroengras olie! Elke geur 10ml

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
6x10ml = 60ml essentiele | etherische olie (Pakket 1)

Bestaande uit;
6 flacons van elk 10ml in volgende geuren;

01 Tee tree
02 Lavendel
03 Pepermunt
04 Eucalyptus
05 Oranjebloesem
06 Citroengras01 Tea Tree etherische olie is een frisse kruidige aromatische olie. De aroma’s van tee tree helpen bij bronchitis en versterken de weerstand bij groep en kou. Tee tree is een aroma tegen vermoeidheid en nervositeit. Het is een olie welk als aroma goed te combineren valt met andere etherische oliën. Tee tree essentiële olie is een echte aanrader om in te zetten in een aroma diffuser of luchtbevochtiger om concentratie problemen of besluiteloosheid tegen te gaan.

02 Lavendel essentiële olie is niet alleen bekend van zijn lekkere geur en om gewoon van te genieten. Het is in de aromatherapie ook een soort middel tegen allerlei ongemakken. Lavendel kan worden in uw aroma diffuser ingezet om insecten uit huis te weren. Maar ook om gewrichtsklachten of kramp en verkoudheid tegen te gaan. Als aroma heeft het namelijk een reinigende werking op de lucht

03 Pepermunt wordt als aroma vaak ingezet tegen verkoudheid. Maar ook kan het als aroma helpen om het zelfvertrouwen terug te winnen. Het heeft een kalmerende werking als men uitgeput is. Pepermunt essentiële olie gebruiken in uw luchtbevochtiger tijdens studie of bij onrustige situaties biedt daarom een uitkomst. Pepermunt is ook vaak goed met andere aroma’s te combineren vanwege de scherpe geur.

04 Eucalyptus essentiële olie wordt veelal ingezet als aroma geur bij verkoudheid, verstopte neus, keelpijn, bronchitis, vermoeidheid en koorts. Wat de meeste niet weten is dat de scherpe geur ook muggen op afstand kan houden. Eucalyptus essentiële olie is dus een veelzijdig in te zetten olie bij een aroma diffuser.

05 Oranjebloesem essentiële olie is een gewilde olie. Het wordt veel ingezet in het maken en fabriceren van parfum. De olie heeft een bloemige geur welke activerend op geest en lichaam werkt. Oranjebloesem als etherische olie in een aroma diffuser werkt kalmerend en als antidepressiva; werkt creativiteit verhogend en is een hulpmiddel bij shock, angst en emotionele uitputting. Oranjebloesem werd in de oudheid aangeduid als zonnige olie of als liefdesdrank.

06 Citroengras etherische olie heeft een frisse citroenachtige geur. Het werkt verjongend maar ook stimulerend op je mentale gesteldheid. Citroengras etherische olie houdt ook muggen en andere insecten bij je vandaan.
Waarschuwingen;
  • Gebruik een etherische/essentiële olie nooit als medicatie; raadpleeg voor medicinale oplossingen altijd een arts.
  • Gebruik essentiële oliën uitsluitend uitwendig en in sterk verdunde toestand; nooit inwendig. Bent u dit wel van plan overleg dan altijd eerst met uw arts.
  • Vermijd direct contact van etherische oliën op de huid. Altijd eerst flink verdunnen. Etherische oliën zijn zo geconcentreerd dat deze in pure vorm allergische reacties of overgevoeligheid kunnen veroorzaken. Advies is om handschoenen te gebruiken.
  • Vermijd contact met ogen.
  • Wij adviseren u etherische/essentiële oliën niet voor de aromatherapie in uw lucht bevochtiger of aroma diffuser te gebruiken tijdens zwangerschap
  • Vonken, open vuur of andere ontstekingsbronnen uit de buurt houden.
  • Laat geen druppels op kunststof of gelakte onderdelen vallen. Deze kunnen de kleur afbijten.
  • Buiten gebruik van kinderen houden.

Aanbevolen gebruik;
  • Wij adviseren de essentiële oliën (uiteraard aangelengd met water) in onze aroma diffuser, luchtbevochtigers of ventilatoren te gebruiken. Enkele druppels (2 of 3 per 200ml) zijn vaak al genoeg om een goed aroma aan de ruimte af te geven.
  • Bent u van plan essentiële oliën op uw huid aan te brengen, doe dit dan ten alle tijden in een sterk verdunde vorm. Gebruik hiervoor een neutrale olie of shampoo met emulgator. Bent u van plan essentiële olie aan uw (voeten)bad toe te voegen meng dit dan ook eerst met een neutrale shampoo voorzien van emulgator. Wij adviseren u een druppel van de sterk verdunde vorm op uw elleboogholte te testen in verband met mogelijke overgevoeligheid.

Luchtbevochtigers is niet aansprakelijk voor verkeerd of onjuist gebruik van uw essentiële en of aromatische olie.