All-Pura; Voordeelset 2 + Tijm, Jasmijn, Dennen en Grapefruit | 14x10ml=140ml | (Voordeelset 3 - etherische olie)

14x All-Pura etherische olie voor luchtbevochtiger of aroma vernevelaar! De 10 geuren van set 2 aangevuld met tijm, jasmijn, dennennaald en grapefruit! 14 flacons elk 10ml = 140ml

Verwachte levertijd

7 dag(en)

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

14x10ml = 140ml essentiele | etherische olie (Pakket 3)

14 flacons van elk 10ml;
Bestaat uit de geuren van pakket 2;

01 Tee tree
02 Lavendel
03 Pepermunt
04 Eucalyptus
05 Oranjebloesem
06 Citroengras
07 Kruidnagel
08 Rozemarijn
09 Wierook
10 Kaneel

Aangevuld met;
11 Tijm
12 Jasmijn
13 Dennen
14 Grapefruit
11. Tijm olie ingezet in de aromatherapie in een luchtbevochtiger of aroma diffuser werkt energie verhogend. Deze essentiële olie verhoogt je weertand en helpt je energiek te blijven. Het wordt gewonnen uit planten. Tijm essentiële olie wordt veelal ingezet in de zeep omdat tijm kruiden een medicinale desinfecterende werking hebben. Tijm in uw aroma diffuser desinfecteert de lucht.

12. Jasmijn essentiële olie is goed voor het zelfvertrouwen. Ingezet in de aroma diffuser stimuleert het je optimisme en geeft je een gevoel alles aan te kunnen. Het zal je rust brengen en je angst verjagen. Het is een geur welke in de aromatherapie vaak wordt ingezet tegen stress of depressies. Jasmijn essentiële olie aroma kan ook je geslachtsdrift verhogen

13. Dennen; etherische olie geeft een aromatische geur alsof je midden in een dennenbos staat. Het aroma werkt zuiverend en zorgt voor een optimalisering van de spieren. Onze etherische dennen olie wordt verkregen uit de naalden van de dennenboom.

14. Grapefruit; Essentiele olie gemaakt van grapefruit heeft een bitterzoete geur maar zeker ook fruitige geur. Hij lijkt wel iets op de geur van een sinaasappel. Het is een aanrader voor wie wil genieten van de sensationele geur van grapefruit. Grapefruit essentiële olie werkt als aroma ontgiftend, gezond op de huid, activeert de spijsverteringssappen en activeert de zin in het leven vanwege het frisse aroma.


Waarschuwingen

  • Gebruik een etherische/essentiële olie nooit als medicatie; raadpleeg voor medicinale oplossingen altijd een arts.
  • Gebruik essentiële oliën uitsluitend uitwendig en in sterk verdunde toestand; niet inwendig. Bent u dit wel van plan overleg dan altijd eerst met uw arts.
  • Vermijd direct contact van etherische oliën op de huid. Altijd eerst flink verdunnen. Etherische oliën zijn zo geconcentreerd dat deze puur allergische reacties of overgevoeligheid kunnen veroorzaken. Advies is om handschoenen te gebruiken.
  • Vermijd contact met ogen.
  • Wij adviseren u etherische/essentiële oliën niet voor de aromatherapie te gebruiken tijdens zwangerschap
  • Vonken, open vuur of andere ontstekingsbronnen uit de buurt houden.
  • Laat geen druppels op kunststof of gelakte onderdelen vallen. Deze kunnen de kleur afbijten.
  • Buiten gebruik van kinderen houden.

Aanbevolen gebruik;
  • Wij adviseren de essentiële oliën (aangelengd met water) in onze aroma diffuser, luchtbevochtigers of ventilatoren te gebruiken. Enkele druppels zijn vaak al genoeg om een goed aroma aan de ruimte af te geven.
  • Bent u van plan essentiële oliën op uw huid aan te brengen, doe dit dan ten alle tijden in een sterk verdunde vorm. Gebruik hiervoor een neutrale olie met emulgator. Bent u van plan essentiële olie aan uw (voeten)bad toe te voegen meng het dan met een neutrale shampoo voorzien van emulgator. Wij adviseren u een druppel van de sterk verdunde vorm op uw elleboogholte te testen in verband met mogelijke overgevoeligheid.

Lucht-bevochtigers is niet aansprakelijk voor verkeerd of onjuist gebruik van uw essentiële en of aromatische olie.