(30ml) All-Pura Eucalyptus (Eucalyptus) 100% pure essentiele etherische olie (Eucalyptus Globulus)

100% Natuurlijke Eucalyptus etherische olie! Eucalyptus olie kan als verdampte olie ingezet worden tegen puistjes, hoest, voor openen van luchtwegen en voor het zuiveren en verfrissen van de lucht!

Verwachte levertijd

7 dag(en)

€ 5,50
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Etherische eucalyptus olie;Let op: Dit betreft geen 10ml maar een 30ml flesje met essentiële olie!
(dus 3x zo grote inhoud)
Eucalyptus heeft betreffende herkomst en soort veel overeenkomst met de tea tree boom. Het is eveneens familie van de mirte bomen welke wederom uit Australie komen.

Er zijn een aantal soorten eucalyptus olien. De bekendste is de Eucalyptus globulus welke wij als essentiele olie aanbieden. We zien dit type ook terug in kauwgum en hoestrank. De geur is wat minder sterk als andere soorten welke hem perfect maakt voor luchtbevochtiging of aroma diffusie omdat deze soort wel langduriger gebruikt kan worden.

Eucalyptys essentiele olie heeft als aroma een positieve bijdrage op de luchtwegen en daarmee op hoest en verkoudheid. Maar eucalyptus olie in een diffuser kan ook goed helpen tegen verstopte porien en dus helpen bij puistjes. Eucalyptus in de luchtbevochtiger kan ook zorgen voor geurverfrissing en doding van bacerien in de luchtEtherische eucalyptus olie in 30ml flacon; nu verkrijgbaar bij lucht-bevochtigers