(30ml flacon) Love & Kiss (Sexual Energy) (MIX 100% puur) essentiele etherische olie (Secretum Ingredientia)

100% Natuurlijke mix van etherische olie!

€ 6,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Etherische Love & Kiss olie;Let op: Dit betreft geen 10ml maar een 30ml flesje met essentiële olie!
(dus 3x zo grote inhoud)Iedereen verlangt gepassioneerd naar liefde, intimiteit en romantiek. Wij hebben voor u een speciale etherische olie mix in ons assortiment welke een kleine boost kan geven aan stimulatie en stimulering van de zintuigen.

Deze speciale mix bestaat uit een combinatie-mengsel van vijf etherische oliën in een zorgvuldig afgewogen hoeveelheid. De etherische oliën hebben elk hun eigen functie; Het kalmeren van het zenuwstelsel; zorgen voor opwarming en prikkeling; Emoties laten ontsluiten en creëren van openheid. Het doelbewust creëren van een gevoel van passie, concentratie en seksuele bevordering.

Deze mix is ideaal voor gebruik in een aroma-diffuser; Geur, samen met aanraking, speelt een grote rol in intimiteit. En de twee nodigen elkaar uit ... wanneer er een blootstelling aan sensuele geuren is, komt de gemoedsstemming vanzelf!

Deze etherische olie kalmeert de emoties van angst, woede, zorgen en geeft zin om lief te hebben! De kalmerende effecten worden begunstigd door prikkeling. Deze etherische olie wekt gevoelens van zelfvertrouwen en zelfrespect op en is daarmee een stemmingslifter. Hij staat bekend voor het aanwakkeren van gevoelens. De bloemengeur zorgt voor een verbazingwekkende geur, de afrodiserende eigenschappen zullen zorgen voor stroming van passie!
Etherische kiss & attract olie in 30ml flacon; nu verkrijgbaar bij lucht-bevochtigers