Gebruik coupon: "lockdown" voor 10% extra korting! Sluiting niet-essentiële winkels kan zorgen voor vertraging in pakketbezorging. Zie verzending & bezorging!
Etherische-Olien

Etherische olien, los of in voordeelverpakking:


Etherische ofwel essentiële olie genaamd, is olie welke op een natuurlijke wijze uit planten wortels, bloesem, zaden, vruchten, boomschors of stammen wordt gewonnen en in bijvoorbeeld in een aroma diffuser kan worden verneveld. De bij ons verkrijgbare geuren (o.a. tea tree, pepermunt, lavendel en eucalyptus) worden geheel puur natuur (vandaar ook de naam All-Pura) gewonnen, er worden dus geen extra stoffen of additieven toegevoegd. De herkomst en het soort aroma bepaalt zowel de geur bij gebruik van een diffuser, maar ook de werking!

 Etherische Olien (sets)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Etherische Olien (los)

Bekijk productenkeyboard_arrow_rightAll-Pura; etherische aroma's uit de natuur!


Geen chemische geuren; AllPura daar is waar wij voor staan! Etherische aroma's gewonnen uit de natuur! Daar etherische olien worden verkregen worden uit de levende natuur wordt ook hun aromatische werking doorgezet naar de mens! De etherische olien kunnen als geur herstellend, rustgevend en beschermend werken door inzetting in een luchtbevochtiger. Onze aroma's kunnen in uw geur diffuser of luchtbevochtiger gebruikt worden om de geest en het lichaam in evenwicht te brengen. Deze pure essentiele geuren kunnen in een luchtbevochtiger zorgen voor een essentiele balans en hebben soms zelfs een geneeskrachtige werking.

 

Essentiele etherische olien werken in bijvoorbeeld een aroma diffuser of nebulizer rustgevend, reinigend, energiek en verjongend op lichaam en geest!

 Met o.a. soorten als tea tree, lavendel, pepermuntolie en wierook hebben wij in combinatie met een breed aanbod aroma diffusers voor ieder wat wil iets te bieden. Geniet van het leven; geniet van onze kwalitatief hoogwaarde puur natuur gewonnen geuren in uw aroma diffuser!


Kies voor onze etherische olie in zeer interessante voordeelsets of kies voor de grotere losse 30ml flacons!


De waardering van uw AirAqua specialist www.lucht-bevochtigers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 372 reviews.