All-Pura; Voordeelset 1 + Kruidnagel, Rozemarijn, Wierook + Kaneel | tot. 100ml | (Voordeelset 2 - etherische olie)

10x All-Pura etherische olie voor luchtbevochtiger of aroma vernevelaar! De 6 geuren van set 1 aangevuld met kruidnagel, rozemarijn, wierook en kaneel!

€ 29,95
€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

10x10ml = 100ml essentiele | etherische olie (Pakket 2)

10 flacons van elk 10ml;
Bestaat uit de geuren van pakket 1;

01 Tee tree
02 Lavendel
03 Pepermunt
04 Eucalyptus
05 Oranjebloesem
06 Citroengras

Aangevuld met;

07 Kruidnagel
08 Rozemarijn
09 Wierook
10 Kaneel07 Kruidnagel essentiële olie is als aroma zeer geschikt om muizen, motten, muggen en wespen te verjagen. Het is een middel welk in een aroma diffuser zelfhelende krachten heeft. Kruidnagel aroma heeft een beschermende werking voor het psychen van de mens. Het helpt tegen terneergeslagenheid

08 Rozemarijn kan in een luchtbevochtiger of aroma diffuser zorgen voor verbetering van je geheugen en je concentratie. Het houdt spieren soepel en het aroma wekt goed voor de spijsvertering. Deze essentiële olie is dus zeer veelzijdig en daardoor erg populair en geliefd.

09. Wierook essentiële olie is een van de bekendste soorten. Het wordt gewonnen uit de hard van een boom. Onze essentiële wierook olie geeft in uw aroma diffuser of luchtbevochtiger een kruidige en zoete geur. Wierook wordt spiritueel als aroma vaak ingezet om de geest te stimuleren en te verlevendigen.

10. Kaneel etherische olie is een olie welke als aroma voor meerdere gebieden kan worden ingezet. Het aroma zorgt voor tot rust komen van spieren, maar ook voor ontspanning van het geestelijke. Kaneel olie geeft in een vernevelaar een verwarmend gevoel. Kanaal etherische olie als aroma in de lucht is goed voor het afweersysteem en heeft een genezende heilzame werking. Het is goed om kaneel in uw aroma diffuser te gebruiken bij griep en verkoudheid!


Waarschuwingen;

  • Gebruik een etherische/essentiële olie nooit als medicatie; raadpleeg voor medicinale oplossingen altijd een dokter of arts.
  • Gebruik essentiële oliën uitsluitend uitwendig en in sterk verdunde toestand; niet inwendig. Bent u dit wel van plan overleg dan altijd eerst met uw arts.
  • Vermijd direct contact van etherische oliën op de huid. Altijd eerst flink verdunnen. Etherische oliën zijn zo geconcentreerd dat deze puur allergische reacties of overgevoeligheid kunnen veroorzaken. Advies is om handschoenen te gebruiken.
  • Vermijd contact met ogen.
  • Wij adviseren u etherische/essentiële oliën niet voor de aromatherapie te gebruiken tijdens zwangerschap
  • Vonken, open vuur of andere ontstekingsbronnen uit de buurt houden.
  • Laat geen druppels op kunststof of gelakte onderdelen vallen. Deze kunnen de kleur afbijten.
  • Buiten gebruik van kinderen houden.

Aanbevolen gebruik;
  • Wij adviseren de essentiële oliën (aangelengd met water) in onze aroma diffuser, luchtbevochtigers of ventilatoren te gebruiken. Enkele druppels (2 per 100ml) zijn vaak al genoeg om een goed aroma aan de ruimte af te geven.
  • Bent u van plan essentiële oliën op uw huid aan te brengen, doe dit dan ten alle tijden in een sterk verdunde vorm. Gebruik hiervoor een neutrale olie met emulgator. Bent u van plan essentiële olie aan uw (voeten)bad toe te voegen meng het dan met een neutrale shampoo voorzien van emulgator. Wij adviseren u een druppel van de sterk verdunde vorm op uw elleboogholte te testen in verband met mogelijke overgevoeligheid.

Lucht-bevochtigers is niet aansprakelijk voor verkeerd of onjuist gebruik van uw essentiële en of aromatische olie.