(30ml) All-Pura Pepermunt (Peppermint) 100% pure essentiele etherische olie (Mentha Piperata)

100% Natuurlijke Pepermunt etherische olie! Mentha piperata olie voor vermindering van uw eetlust het verbeteren van humeur en concentratie! in 30ml flacon!

€ 5,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Essentiele pepermunt olie;


Let op: Dit betreft geen 10ml maar een 30ml flesje met essentiële olie!
(dus 3x zo grote inhoud)Pepermunt is een plant uit de lipbloemenfamilie. Van de bladeren van de Mentha Piperata wordt onze pepermunt essentielie olie gemaakt. De plant wordt verbouwd in Europa, China als ook Amerika. De essentiele pepermuntolie heeft een zoete intense geur met een diversiteit aan mogelijkheden.

Pepermunt als aroma in een diffuser heeft invloed op je eetlust, maar ook op je emotioneel. De geur inhaleren van pepermunt essentiele olie maakt dat je minder trek hebt in zoetigheid en geeft je een voldaan gevoel. Aromatherapie met pepermunt olie kan worden ingezet om je te laten stoppen met roken. Pepermunt olie is ook ideaal om te combineren met andere geuren om een mooie balans te brengen in frisse geur en werking.

Het aroma van pepermunt kan je humeur verbeteren, vermoeidheid tegengaan en je concentratie verbeteren. Pepermunt is ook een goed aroma om muggen en spinnen mee te verjagen.Essentiele pepermunt olie in 30ml flacon; nu verkrijgbaar bij lucht-bevochtigers