AirAqua DUO PRO BLACK - HotCool - Staande Ventilator (zwart/zilver)

PRO DUO zwart/zilveren bladloze torenventilator! Roteerbaar in alle richtingen, digitaal display en afstandbieding! Hot & Cool! Voor zomer en winter! max. 55dB geluidsniveau en 192 L/s luchtstroom!

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 129,95
€ 99,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

AirAqua JET PRO DUO design ventilator (Zwart/Zilver) bladloos

 

(PRO/BLACK = zwart/zilver type PRO/WHITE = wit/zilver en verder identiek!)
Deze nieuwe ventilator van AirAqua is uitgerust met unieke heat and cool techiek. Verwarm je huis, bedrijf of kantoor met deze ventilator! Of zorg voor verkoeling op een een warme zomerdag. Het mooie design maakt deze ventilator tot een waar design object. Deze AirAqua ventilator kan 90graden rondom zijn as draaien en tot 180graden gekanteld worden vanwege zijn roteerbare design. De ventilator is uitgerust met een mooi LCD display en daaronder de bedieningsknoppen. Geen zin echter om op te staan? Wij leveren er voor u ook een afstandsbediening bij!
Deze AirAqua bladloze JET ventilator is CE, RoHS gekeurd en voldoet daarmee volledig aan de eisen van de Europese markt. De unieke bladloze ventilatoren maken deze design ventilatoren tot een van de meest geliefde soorten op de markt.  Bladloze ventilatoren zijn veilig voor kinderen en zijn heel onderhoudsvriendelijke daar ze eenvoudig met een doekje schoon te houden zijn.

De airaqua veelvuldigerstechniek zorgt dat de luchtstroom wordt verveeldvuldigd waardoor frisse luchtstroom wordt gecreerd in de omgeving. De roteerbaarheid maakt dat de ventilator naar alle richtingen instelbaar is en daarmee de gewenste luchtflow kunt creeren; of u nu wilt verwarmen of juist wilt verkoelen. De ingebouwde thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur zoals gewenst automatisch bereikt wordt. De timer kan de ventilator automatisch aan en uit laten schakelen.

Deze hot & cool design torenventilator van Airaqua heft een afmeting van ca. 65x25x20cm en een vermogen van 1800W om te verhitten. Voor verkoeling is slechts tussen 16 en 35Watt nodig (afhankelijk van gewenste snelheid) en is in stappen 1-10 instelbaar. Het lage vermogen maakt deze ventilator tot een van de zuinigste ventilatoren op het moment. Dit wordt mede gesteund door de wrijvingsloze gepatenteerde motoren en de bladloze wieken.
Op zoek naar een zeer mooie torenventilator; deze airaqua PRO biedt uitkomst!