(30ml flacon) All-Pura Lavendel (Lavender) 100% pure essentiele etherische olie (Lavandula Officinalis)

100% Natuurlijke Lavendel essentiele olie! Gebruik de essentiele lavendel olie in uw aroma diffuser! Kom tot rust en ontspan tijdens uw aroma sessie!

€ 5,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Lavendel essentiele olie;


Let op: Dit betreft geen 10ml maar een 30ml flesje met essentiële olie!
(dus 3x zo grote inhoud)Essentiele Lavendel olie wordt gewonnen uit de lavandula officinalis, het is een struik uit de lipbloemenfamilie. Deze stuik zien we in veel tuinen terug vanwege de sierbloemen omwille de mooie paarse kleur van de bloemen. De struik kan ca. een halve meter breed worden.

Naast het sierlijke aan lavendel worden ze ook bewust gekweekt om er etherische lavendel olie van te maken. Deze olie komt met name van de paarse bloemen zelf. De essentiele lavendel olie wordt weer verwerkt in cosmetica en parfums. Maar kan ook heel goed dienst doen als aroma voor in een luchtbevochtiger of aroma diffuser. Dit om een lekkere geur af te geven, maar daarnaast kan het ook worden ingezet om motten te verjagen.

Essentiele Lavendel olie kan als aroma worden ingezet vanwege de rustgevende wen verlichtende werking. Daarnaast is de geur/damp verzachtend bij hoest.Essentiele lavendel olie in 30ml flacon; nu verkrijgbaar bij lucht-bevochtigers