€ 129,50 € 99,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

AirAqua Omega Wit luchtbevochtiger

(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect bij ons via bol.com te bestellen)


De AirAqua Omega is onze, meest exclusieve op ultrasone techniek gebaseerde semi professionele Luchtbevochtiger waarop standaardaanwezige luchtzuivering functie. Deze waterdamp vernevelaar heeft een reservoir van maar liefst 6,5 liter inhoud en is voorzien van tal van instel mogelijkheden.
Omega mistverstuiver is uitgevoerd in wit; het moderne design van deze vernevelaar kan worden geaccentueerd door vaste licht blauwe ledverlichting of naar keuze 7 andere kleuren welke steeds veranderen. De verlichting zorgt samen met de mooie en goede materialen van de behuizing, dat afhankelijk van de bij U interieur gekozen uitvoering door hun exclusieve uitstraling overal prima tot zijn recht komt. Ook is deze luchtbevochtiger een uitstekende luchtreiniger door de mogelijkheid om aan de uittredende waterdamp negatieve zuurstof ionen toe te voegen. De negatieve zuurstof ionen zorgen samen met het standaard aanwezige keramische water filter voor een zeer zuivere en frisse lucht.

Met zijn fraai in het design weggewerkte LCD touch-panel voorzien van 4 bedieningstoetsen  en zichtbaar waterniveau  is de Airaqua Omega bijzonder gebruiks- en  onderhouds- vriendelijk.  Bovendien bezit de AirAqua Omega standaard een aparte aroma ruimte waarmee het mogelijk is om heerlijke riekende en therapeutisch verantwoorde geuren in een ruimte te verspreiden  

Hierdoor is de AirAqua Omega dan ook veel meer dan alleen een lucht bevochtiger.  Zo is deze damp vernevelaar voorzien van een automatisch vocht balans systeem welk het door U ingestelde vochtpercentage continue op dat niveau houd . De dubbele mistuitlaten laten met 360graden de vochtige damplucht vrij roteren waardoor microscopisch fijne damp naar alle richtingen uitwaait.

Op de “Anion” stand zullen extra veel negatief geladen zuurstof ionen aan de waterdamp worden toegevoegd . Door deze negatieve Ionisatie van de lucht wordt kiemvorming van schimmel, en het ontstaan van bacteriën, en virussen afgeremd.

Terwijl het actuele percentage lucht vochtigheid in de ruimte op het display wordt weergegeven kunt U zowel de hoeveelheid van de uittredende koude damp alsook de tijdsduur van de mist verneveling instellen. Ook kan gekozen worden om de luchtvochtigheid automatisch naar een door U  gewenste percentage te brengen en te houden.

De AirAqua Omega maakt nauwelijks geluid (sterkte komt overeen met het door een zacht briesje doen ritselen van bladeren aan een boom) en is met een sterkte van maximaal 36dB zodanig stil dat ook huisdieren er zelden of nooit last van zullen hebben.

De AirAqua Omega  luchtbevochtiger met luchtzuiveringsfunctie en aroma verspreiding plus ingeschakelde led-verlichting gebruikt bij gelijktijdig alles in de maximaal stand nog minder dan 25 Watt. Het ingebouwde waterreservoir van maar liefst 6,5 Liter stellen U instaat tot wel 48 uur lang een ruimte te bevochtigen zonder te hoeven bij te vullen. Behalve de timer functie zijn alle functies te bedienen vanaf de op  de vernevelaar aanwezige toetsen. Met de standaard bijgesloten draadloze afstandsbediening kunnen alle functies dus ook de timer functie worden bediend.


De AirAqua Omega heeft alle benodigde Europese veiligheid keurmerken, bovendien is deze lucht bevochtiger c.q. luchtreiniger voorzien van een te laag vloeistof niveau beveiliging welke de verneveling automatisch zal uitschakelen als zich te weinig water in het reservoir bevind.

De AirAqua Omega wordt door ons compleet en gebruiksklaar met aansluitsnoer voorzien van stekker  geleverd.  In de verpakking zit een Engels talige handleiding en kunt U de Nederlandstalige  gebruiksaanwijzing vanaf onze website downloaden.

Vanwege zijn goede prijs en kwaliteit adviseren wij de AirAqua Omega aan voor gebruik in ruimtes van 0 tot 55M2 .


Specificaties: 
type:  AirAqua Omega
Afmeting: ca. 200x180x460mm
Gewicht:  maximaal ca. 6600 gram gebruiksklaar
                  ca.  3kilogram leeg compleet verpakt
Inhoud water reservoir:  6,5 Liter           
Instelbare bevochtiging: low- medium -high  ( ca 120-300 mL/u.)
Opgenomen vermogen: maximaal 25 Watt,
Timer functie: 1-, 2-, 4-, 8 -uur, of continue  
Aansluiting: netstekker 220/230Volt 50/60Hz  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 10-55m2, 
Bijzonderheden:  *lucht zuivering d.m.v. negatieve zuurstof ionen     
                           * Standaard aanwezig verwisselbaar keramisch filter
* Aparte aroma box waarin viltpadje voor toevoegen etherische Olie
* Exclusief design met verlichting en uitneembaar reservoir
* LCD display met Touch toetsen plus afstandsbediening
* grote 8cm ronde opening voor het makkelijk kunnen vullen en schoonmaken van het water reservoir

€ 129,50
€ 99,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen