€ 129,50 € 99,50
Prijs per stuk

AirAqua Omega Zwart luchtbevochtiger


(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect bij ons via bol.com te bestellen)


De zwarte AirAqua Omega is een exclusieve op de nieuwste ultrasone techniek gebaseerde semi professionele luchtbevochtiger. Hij is verkrijgbaar in een witte en in een zwarte kleur. Deze luchtbevochtiger is uitgerust met afstandsbediening, aroma filter en luchtreiniger! Met een capaciteit van 6,5L en mistouput van 300ml/h heeft deze luchtbevochtiger tal vanmogelijkheden. Het is een volautomatisch model, d.w.z. u bepaald de luchtvochtigheid en het apparaat zal automatisch water vernevelen tot deze graag is bereikt,

De zwarte AirAqua omega verdamper is zeer modern van design en kan nog extra aantrekkelijk worden gemaakt door het aanzetten van de led verlichting in het apparaat. De verlichting zorgt samen met het materiaal en het ontwerp van het apparaat voor een passing in ieder interieur.

 
Deze luchtbevochtiger is voorzien van luchtreinigingsfunctie. Er worden negatieve ionen aan de lucht toegevoegd. Negatieve ionen worden samen met de lucht door een filter geblazen in de luchtbevochtiger waardoor er enkel zeer zuivere en frisse lucht wordt uitgestoten. Het apparaat is volledig digitaal wat betekend dat het is uitgerust met een display en enkele bedieningstoesten. Het waterniveau is zichtbaar door het display. Verder is deze vernevelaar zeer onderhoudsvriendelijk. De airaqua omega heeft nog een los filter voor de luchtinlaat waarop aroma druppels (zie All-Pura essentiele olien) op kunnen worden gedruppeld. Welke de lucht een geur en therapeutische werking mee kan geven. De Zwarte airaqua omega is naar luchtvochtiger dus ook luchtreiniger en aroma verspreider.

Deze AirAqua is voorzien van automatisch systeem welk de door u ingestelde vochtpercentage continue op dat nivau houdt. De omega is voorzien van draaibare dubbel mistuitlaat waardoor de fijne verneveling in alle richtingen kan worden verstuurd. De reinigsstand zullen veel extra negatieve ionen doorgeven aan de lucht waardoro schimmels en bacterien en virussen uit de lucht geremd worden. Het actuele percentage vochtigheid kan op het display weergegeven worden (hygrometer) en de tijdsduur van uittreding kan gemeten worden. Met een geluidsnviveau van maximaal 35dB is deze luchtbevochtiger zeer geruisloos te noemen. Qua energieverbuik is deze met 25Watt zeer zuinig. Het 6,5Liter waterreservoir is voldoende om 48h te kunnen bevochtigen zonder bij te vullen. Met de timer functie kan de vernevelaar ook voor een bepaalde tijd aangezet worden.

De AirAqua omega is voorzien van alle voor de Europese markt benodige keurmerken; Daarnaast is hij uitgerust met een leegloopbeveiliging waarbij hij bij een te laag niveau automatisch zal uitspringen. De omega luchtbevochtiger wordt gebruiksklaar en compleet geleverd. Voorzien van stekker, filters en engelstalige handleiding. (Op onze site kunt u ook de Nederlandse versie downloaden).

De omega luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes met vloeroppervlak van 55m2 / ofwel 145m3 inhoud. In deze prijsklasse is dit een absoluut top bevochtiger!Specificaties: 
type:  AirAqua Omega
Afmeting: ca. 200x180x460mm
Gewicht:  maximaal ca. 6600 gram gebruiksklaar
                  ca.  3kg leeg compleet verpakt
Inhoud water reservoir:  6,5 Liter           
Instelbare bevochtiging: low- medium -high  ( ca 120-300 mL/u.)
Opgenomen vermogen: maximaal 25 Watt,
Timer functie: 1-, 2-, 4-, 8 -uur, of continue  
Aansluiting: netstekker 220/230Volt 50/60Hz  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 10-55m2, 
Bijzonderheden:  *lucht zuivering d.m.v. negatieve zuurstof ionen     
                           * Standaard aanwezig verwisselbaar keramisch filter
* Aparte aroma box waarin viltpadje voor toevoegen etherische Olie
* Exclusief design met verlichting en uitneembaar reservoir
* LCD display met Touch toetsen plus afstandsbediening
* grote 8cm ronde opening voor het makkelijk kunnen vullen en schoonmaken van het water reservoir

Verwachte levertijd

7 dag(en)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 129,50
€ 99,50
Prijs per stuk