3x tankfilterset jota luchtbevochtiger
3x (Tank)Filterset voor luchtbevochtiger type Jota
Tankfilterset voor gebruik in een Jota luchtbevochtiger. Deze tankfilterset is ideaal voor gebruik in combinatie met etherische en essentiele olie!
€ 27,95
€ 15,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Dit betreft een filterset voor de AirAqua Jota


Deze filterset bestaat uit een tankfilterset met spons. Gebruikt u etherische olie/ essentiele olie direct in het water van deze luchtbevochtiger (Let op; dit is de enige luchtbevochtiger waar dit mee mogelijk is/ daar deze gemaakt is van Polypropyleen) dan is dit de juiste filterset.

Deze filter filtreert de olie/ water alvorens deze op de ultrasoon-chip geraakt. Deze filter dient van tijd tot tijd vervangen te worden. De AirAqua Jota luchtbevochtiger is bijzonder gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk waardoor het vervangen van een filter een zeer eenvoudige klus is.

3x tankfilter + sponsLet op; gebruikt u geen etherische olie/ essentiele olie. Dan kunt u ook de filterset van de Alpha II gebruiken in de AirAqua Jota. Daar de Jota uitgerust is met ionisator is de werking van een keramisch filter beter optimaal voor filtering van vieze deeltjes uit de lucht. Let wel deze keramische filter is niet bestand tegen etherische/essentiele olie!