Keurmerk webwinkel
 
alpha II luchtbevochtiger

 

Op zoek naar een goede luchtbevochtiger? AirAqua biedt u uitkomst!


Met een luchtbevochtiger brengt u de luchtvochtigheid op een gewenst niveau! Een luchtbevochtiger is dus uitgevonden om er de lucht mee te bevochtigen. De vraag is echter waarom zou men dit doen en wat heeft men er aan? Heel eenvoudig: gebruik luchtbevochtigers voor uw eigen gezondheid en welbevinden en dat van uw omgeving! Zorg voor minder overdracht van virussen en verlaag fysieke klachten.

Een optimaal binnenklimaat, welk een luchtbevochtiger u kan bezorgen, heeft een luchtvochtigheid tussen de 40% en 60%. Is deze lager dan 40% dan kunt u o.a. last krijgen van droge irriterende ogen/ droge huid/ hoofdpijn en vervelende droge hoest/keel en of snurken. Naast gezondheidsklachten kunnen ook o.a. houten meubels of vloeren sterk gaan kraken/scheuren. Exotische planten en of dieren komen uit een leefomgeving waarin het vochtaandeel hoger is; wilt u dat ze goed voldoen of groeien boots middels luchtbevochtiger deze omgeving dan zo goed als mogelijk. De redenen om een luchtbevochtiger te kopen kunnen dus divers zijn.


gratis verzending

Te droge lucht is niet goed voor uw gezondheid!
Veelzijdig & functioneel: AirAqua luchtbevochtigers.


 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

AirAqua zwarte luchtbevochtiger type Jota | manueel, topfill en gebruiksklaar [3.5L]

Deze Zwarte Jota luchtbevochtiger wordt compleet en gebruiksklaar geleverd. Nieuwste topfit model....

59,95

visibility
shopping_cart

luchtbevochtiger AirAqua Jota | wit | ultrasoon, manueel & topfill [3.5L]

Deze Jota luchtbevochtiger in witte kleur is een goede middenklasser instap luchtbevochtiger zonder...

59,95

visibility
shopping_cart

(Tank)Filter voor luchbevochtiger type Jota

Tankfilterset voor gebruik in een Jota luchtbevochtiger. Deze tankfilterset is ideaal voor gebruik in combinatie met etherische en...

17,50

43%
visibility
shopping_cart

3x (Tank)Filterset voor luchtbevochtiger type Jota

Tankfilterset voor gebruik in een Jota luchtbevochtiger. Deze tankfilterset is ideaal voor gebruik in combinatie met etherische en...

52,50

29,95

25%
visibility
shopping_cart

luchtbevochtiger AirAqua ALPHA II (zwart) (Timer, top vuller, Auto-regulator) [4.6L]

Alpha II zwart luchtbevochtiger van AirAqua! Ionisator, Timer, Verlichting, Automatische regulator. Topfill...

119,95

89,95

25%
visibility
shopping_cart

LB AirAqua (wit) type Alpha II (hygrometer; ionisator; timer + topfill) [4.6L]

AirAqua luchtbevochtiger type Alpha II; voorzien van ionisator; aroma-tray- topfill model;...

119,95

89,95

visibility
shopping_cart

Filterset (4 delig) voor luchbevochtiger type Alpha II

Filterset voor de AirAqua Alpha type II luchtbevochtiger. Deze set bestaat uit een aroma-tray + spons; luchtfilter; keramisch filter en...

17,50

43%
visibility
shopping_cart

3x Filterset (4 delig) voor luchbevochtiger type Alpha II

3x Filterset voor de AirAqua Alpha type II luchtbevochtiger. Deze set bestaat uit een aroma-tray + spons; luchtfilter; keramisch filter...

52,50

29,95


  delta wit luchtbevochtiger 

 

Een luchtbevochtiger kopen van AirAqua?


Wellicht heeft u bij u zelf of wellicht bij iemand anders wel eens een keramisch bakje gevuld met water aan de radiator zien hangen. We noemen dit een luchtbevochtiger van de eerste generatie, of van de eerste soort. Deze soorten luchtbevochtiger zijn inmiddels sterk achterhaald en in geen opzicht meer te vergelijken met de luchtbevochtiger welke bij ons zijn te verkrijgen. Het idee van deze luchtbevochtigers is wel nog steeds gelijk, alleen de hedendaagse techniek heeft de mogelijkheid tot bevochtiging sterk verbeterd. Met het oude type luchtbevochtiger weet u niet hoeveel vocht wordt toegevoegd aan de lucht en/of kunt u blijven controlen en bijvullen omdat het te snel verdampt. Soms wordt enkel verwarmd door kachels of vloerverwarming en past het luchtbevochtiger bakje niet. Eerlijk is eerlijk met een bakje wordt het ook niet echt verspreid in de ruimte. De hitte aan de radiator stijgt op en zo ook mee gaat het vocht. Verder verdient deze oplossing ook niet  echt een schoonheidsprijs. De nieuwe generatie ultrasoon luchtbevochtiger is sterk verbeterd en zijn inmiddels tot een waar design object verheven en voorzien van alle gebruiksgemakken.

Al onze luchtbevochtigers werken op ultrasoon techniek; dat betekend dat een hoogfrequent signaal (buiten de gehoorgrens van mens en dier) trillingen veroorzaken welke het water welk zich binnenin de luchtbevochtiger bevindt doet verstuiven in zeer fijne deeltjes. Een ventilator binnenin de luchtbevochtiger  verspreid deze deeltjes in de ruimte. Waardoor de luchtvochtigheid toeneemt.

Onderzoek wijst uit dat er diverse redenen zijn waarom u een luchtbevochtiger kunt gebruiken. ​​​​Water, ook wel H2O genoemd, is een van de belangrijkste functie-stoffen voor mens, dier en plant. Niet alleen inwendig, maar ook uitwendig speelt voldoende water een belangrijke rol. 

Bij een tekort aan water in de lucht ervaart u problemen met huid, uw ademhaling en/of van u concentratie. Doe u zelf niet tekort en overweeg een luchtbevochtiger! Snurken; droge huid, droge ogen of hoofdpijn zijn vaak genoemde klachten en kunnen aanleiding zijn om een luchtbevochtiger te nemen. Bent u voortdurend in de weer met lippenbalsem van wege droge lippen, bodylotion voor de huid of de ogen aan het druppelen omdat ze droog en pijnlijk aanvoelen? Vaak is dit effect in de “droogheid” van uw omgeving te vinden. Een droge omgeving heeft ook invloed op slijmvliezen; luchtwegen voelen geïrriteerd en u blijft voortdurend achter met een benauwdheid en soort kriebelhoest. Maak uw omgeving nat met een luchtbevochtiger. Intensief studeren of thuis werken vergt optimale concentratie. Zuurstofopname in het lichaam kan enkel optimaal zijn als er voldoende water in de lucht zit hetgeen u met een luchtbevochtiger kunt bereiken. Is er onvoldoende opname dan kan dit leiden tot lager concentratievermogen of zelfs tot hoofdpijn. Naast het tegengaan van deze gezondheidsklachten kan een vochtige omgeving ook krakende of piepende meubelen/vloeren teruggedringen doordat deze minder zullen uitdrogen en dus niet zo vlug zullen scheuren/splijten. Of denk eens aan exotische planten of dieren welke in hun oorspronkelijk habitat in een vochtige omgeving willen leven en waar u de leefomgeving bij benadering zo goed als mogelijk van wil evenaren om zo een goede groei te borgen.

 

Wist u dat: Een goede luchtvochtigheid belangrijk is om prettig, maar bovendien ook om gezond in een huis te kunnen wonen!Droge lucht komt vaker voor in de winter dan in de zomer; dat blijkt ook omdat we een forse toename in vraag zien in luchtbevochtiger in de winter! Bij een luchtvochtigheid onder de 40% ontstaan de eerste klachten. De oorzaak van de droge lucht wordt vaak gevonden in het aanzetten van de verwarming of de kachel! Wanneer deze wordt aangezet neemt de luchtvochtigheid af; ventileren heeft weinig zin daar deze koude frisse lucht opnieuw dient te worden opgewarmd en daardoor vanzelf ook weer droog wordt. Met een luchtbevochtiger kun je zorgen voor de juiste vochtbalans en daarmee voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Onze luchtbevochtiger kunnen op elke plek met een stopcontact worden ingezet. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, babykamer of om een kantoorruimte en/of garage. Het maakt geen verschil.

 

Optimale luchtvochtigheid:


Luchtvochtigheid wordt uitgedrukt in procenten en geeft aan hoe groot het aandeel waterdeeltjes in de lucht zijn. Een percentage van 40 tot 60%, te verkrijgen middels luchtbevochtiger, wordt in combinatie met een behaaglijke temperatuur door de meeste mensen als optimaal bevonden. 

Bij een vochtpercentage boven de 60% is de luchtvochtigheid te hoog ofwel te nat. We zien dit in de natuur terug als het heel warm weer is en net heeft geregend. Langdurig te hoog percentage in huis kan leiden tot schimmels en muffe geurtjes. Is het aandeel in huis lange tijd te hoog kunt u beter voor een ontvochtiger zoeken. Gelukkig zien we dit in het Nederlandse klimaat bij een voldoende ventilerende woning dit weinig tot niet terug. Daarom worden in Nederland en Belgie haast enkel luchtbevochtigers verkocht.

Te droog, ofwel lager als 40 procent zien we vaker voorkomen als er geen gebruik wordt gemaakt van een luchtbevochtiger. In principe komt te droge lucht nagenoeg altijd in de wintermaanden voor. Vanaf het moment dat je een woning gaat verwarmen wordt de lucht droger. Of het nu gaat om een reguliere verwarming of zeer zeker bij de wat oudere huizen of bij het stoken van een kachel; de luchtvochtigheid zal zakken! Je merkt dit vaak allereerst aan een droge keel en/of ogen of door een prikkelhoest. Vaak een eerste indicatie dat een luchtbevochtiger wenselijk is. Wil je weten of de luchtvochtigheid te laag is dan zijn voor een tiental euro hier al perfecte hygrometertjes voor te verkrijgen. Daarnaast kent een te lage luchtvochtigheid ook het actie-reactie effect. Te weinig luchtvochtigheid voelt over het algemeen kouder aan waardoor een verwarming nog hoger wordt gezet; stookkosten toenemen en de lucht nog droger zal worden. Een luchtbevochtiger kan helpen de luchtvochtigheid te verhogen. Er zijn luchtbevochtigers met en zonder ingebouwde hygrometer. Let wel een ge-eikte hygrometer zal altijd nauwkeurig zijn dan een hygrometer op een luchtbevochtiger. De mistverneveling loopt langs de luchtbevochtiger, of de luchtbevochtiger staat voor een raam of op de tocht, en kan zo de waarden beinvloeden.


 

Luchtbevochtiger versus aroma diffuser:


De luchtbevochtiger lijkt qua principe veel op een aroma diffuser. Ze zijn beide voorzien van een ultrasoonchip en ventilator. Vaak denken mensen daardoor ook dat het dezelfde producten zijn, echter niets in minder waar. Een aroma diffuser is primair bedoeld om geurstoffen te verspreiden in een ruimte en verspreid daarnaast ook vocht in de ruimte, een luchtbevochtiger om de droge lucht nat te maken en evt zacht daarbij een geur af te geven. Een luchtbevochtiger is 10 tot 20x krachtiger in uitvoer dan een aroma diffuser en verspreidt de damp daardoor verder in de lucht en is daardoor dan ook veel meer geschikt voor grotere ruimtes. Voor een kleine ruimte of slaapkamer (5-10m2) zou een aroma diffuser wellicht beperkt uitkomst kunnen bieden maar daarboven adviseren wij u te kiezen voor een luchtbevochtiger.
 

Al onze luchtbevochtiger zijn door ons af fabriek voorzien van een aroma-geurpad zodat u ook een van onze heerlijke aroma's kunt laten toevoegen aan uw omgeving! Naast dat een luchtbevochtiger veel krachtiger in bevochtiging is, is deze ook veelal gemaakt van een ander materiaal. Het materiaal van een aroma diffuser is bestand tegen de zeer bijtende etherische olien/ het materiaal van een luchtbevochtiger niet. Etherische/vluchtige oliën welke in een aroma diffuser bij het water gedruppeld worden morgen bij een luchtbevochtiger nimmer direct in het water worden aangebracht. Druppels toevoegen aan het water beschadigd de siliconen afdichtingsring, maar ook het plastic van de luchtbevochtiger zelf. Om toch van geuren te kunnen genieten bij onze luchtbevochtigers hebben onze AirAqua een speciale filtertray voor de luchtinlaat of een aroma-tray binnenin waar u geurolie op kunt druppelen. Hierdoor wordt frisse lucht langs het luchtfilter van de luchtbevochtiger geleid waardoor geur wordt toegevoegd aan de lucht en u hier zodoende toch van kunt genieten.

 

Werking van een AirAqua luchtbevochtiger: 


AirAqua ultrasone luchtbevochtiger werken doordat een ultrasoon-chip trilt op een heel hoge (voor mens en dier) niet hoorbare frequentie. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat water omhoog springt binnenin de luchtbevochtiger en zich verdeelt in heel kleine druppeltjes. Door de ventilator gaan deze druppeltjes op in lucht en wordt er waterdamp toegevoegd aan de lucht. Het water wordt hierbij niet verwarmd, hetgeen ervoor zorgt dat de AirAqua luchtbevochtiger zeer energiezuinig in gebruik is.

De in de luchtbevochtiger ingebouwde ionisator (antibacteriële functie) van uw AirAqua toestel zorgt voor productie van negatieve ionen. Ionen hechten zich aan stof, bacteriën, schimmels en pollen in de lucht. Doordat de lucht opnieuw in de luchtbevochtiger treedt en door het keramisch filter gaat worden voornoemde eruit-gefilterd en wordt er zorggedragen voor een schone omgeving.

Kiest u voor een luchtbevochtiger met een digitaal display, welk daarnaast is voorzien van afstandsbediening dan kiest u voor alle gemak. De digitale versies hebben een ingebouwde hygrometer welke de luchtvochtigheid meten en waarbij, bij bereiken grenswaarde, deze automatisch aan/uitspringt. Zijn zijn te regelen op meerdere niveau’s van uitvoer en daarnaast voorzien van timer; vanuit uw stoel kunt u met de afstandsbediening uw luchtbevochtiger regelen naar wens.

AirAqua luchtbevochtigers zijn voorzien van de nieuwste technieken momenteel leverbaar op de markt. Worden geleverd met een Nederlandse handleiding en zijn gemakkelijk in gebruik en functie. Een luchtbevochtiger van AirAqua laat kwaliteit gelden tegen een scherpe prijs!


 

Verschillende soorten:

Er zijn verschillende aspecten waarop te letten bij het kiezen van een luchtbevochtiger. Van type, plek van inzet, interne hygrometer, capaciteit, reinigingsfunctie, filters, vulwijze tot prijs.

Drie typen luchtbevochtigers:


Verdamper-techniek luchtbevochtigers; Verdampingsbakjes worden aan een haakje aan een radiator gehangen. Dit zijn keramische (breekbare) bakjes welke enkel aan een radiator kunnen hangen. Door de warmte van de radiator wordt het water in het bakje verdampt en de ruimte vochtig gemaakt. Van oudsher een veelgebruikte methode, echter vele malen minder efficiënt dan de nieuwe ultrasoon techniek luchtbevochtiger.

Stoom-diffuser luchtbevochtiger; Verhitten water tot het kookt en gebruiken de vrijgekomen stoom om de omgevingslucht te bevochtigen. Dit soort wordt ook wel vaporisator genoemd. De stoom verspreider werkt snel en verhoogt ook de lucht temperatuur. Ze zijn relatief goedkoop maar door de hete damp niet erg veilig voor kinderen en ook het energieverbruik beduidend hoger dan de koud water gebaseerde ultrasone luchtbevochtiger versie.

Ultrasoon luchtbevochtigers zijn het nieuwste type vernevelaars/ difusers. Ze maken gebruik van trillingen welke water in koude damp omvorm en door een blazer de ruimte in wordt geneveld. Dit soort hebben een laag geluidsniveau, zijn energiezuinig en hebben ‘n hoge efficiency. Dit type luchtbevochtiger is vanwege laag geluidsniveau en veilige koude uitvoer geschikt voor nagenoeg alle plekken.

AirAqua heeft vanwege de veelzijdigheid, energiezuinigheid en geschiktheid voor alle plekken zich gespecialiseerd in de nieuwste utlrasoon luchtbevochtiger.


Plek van inzet:

De locatie waar u een luchtbevochtiger gaat gebruiken is belangrijk voor de bepaling van het soort. Zo moet hij op een slaapkamer veel stiller zijn dan op een kantoorruimte. Het moet de nachtrust verbeteren in plaats van verstoren. Verder zijn slaapkamers vaak minder groot dan woonkamers en daarom is de capaciteit van de luchtbevochtiger en de grootte minder van belang. Gaat u de luchtbevochtiger inzetten op een babykamer of lopen er kinderen rond in huis dan wilt u natuurlijk niet dat deze zich gaan verbranden aan het apparaat. Gelukkig heeft AirAqua enkel koud-water vernevelaars en is hier geen sprake van verhitting. Gaat u kijken voor een woonkamer, bedrijfsruimte of kantoor dan kan het van belang zijn dat je niet meerdere keren hoeft bij te vullen. Dan wordt de capaciteit en de uitstoot van uw luchtbevochtiger van grootst belang. Kies voor een luchtbevochtiger welke qua specificaties past bij de ruimte. Is het de bedoeling dat hij zich automatisch regelt dan kunt u voor een apparaat kiezen met ingebouwde hygrometer. Is aan/uit genoeg voor u dan is een basismodel luchtbevochtiger al vaak voldoende.

AirAqua heeft zowel verneverlaars met (volautomatisch) en zonder ingebouwde hygrometer (manueel bediend). Zowel keuze in grote als ook in lage capaciteit. De apparaten schakelen bij leegloop allen automatisch uit.

Capaciteit; luchtreiniging en filter-set luchtbevochtiger:

Luchtbevochtigers zijn er in vele soorten en maten. Een vochtigheid tussen 40% en 60% is optimaal. Ventileren, verwarming, het weer, huisdieren als ook het aantal personen in huis dit percentage laten schommelen. Wellicht is niet voor elke plek een huis een luchtbevochtiger nodig; soms is het maar voor een bepaalde periode. Vaak ook een meewegende factor bij het maken van een keuze. De afmeting van de luchtbevochtiger bepaalt in grote lijnen ook vaak de capaciteit. Hoe groter een luchtbevochtiger; des te sterker is de uitvoer en daardoor ook geschikt voor een grotere ruimte (of in een kleinere ruimte wordt sneller de juiste vochtigheid bereikt). Airaqua heeft voor u verschillende afmetingen/capaciteiten luchtbevochtigers afhankelijk van uw behoefte.

Naast capaciteit zijn bij AirAqua luchtbevochtiger (in tegenstelling tot bij andere merken) allen uitgerust zijn met ionisator voor reiniging van lucht; dit zorgt voor een nog gezondere leefomgeving voor zowel mens als dier.

Elke luchtbevochtiger heeft een filterset; AirAqua heeft een extra (spons)filter voor het toevoegen van een aroma aan de lucht; maar ook een hoogwaardig keramisch filter voor reiniging de lucht. Samen met de ionisator/reiniger filteren deze de lucht; waarbij het keramisch filter de vuildeeltjes opneemt.

Hoeft u geen ionisator of filter en wilt u enkel bevochtigen. Dan kunt u het keramisch filter eenvoudig verwijderen. Bij een AirAqua luchtbevochtiger is het geen noodzaak het keramisch filter in het apparaat te hebben voor werking. Het is echter altijd handig om van meets af een apparaat te hebben welk, wellicht toekomstig, in deze functie kan vervullen.

 

TIP: Bekijk de video’s bij de individuele apparaten om een indruk te krijgen van uw AirAqua luchtbevochtiger!Topfill of Bottomfill:
Grofweg zijn er twee soorten luchtbevochtiger/ Topvull of Bodemvul bevochtigers. Het onderscheid berust op het wijze van bij-vulling. Volgens ons een zeer belangrijk criteria en daarom niet onverlet! Een Topfill wordt aan de bovenkant bijgevuld. Deze soort luchtbevochtiger blijft altijd op zijn plek staan en kan door middel van een kannetje water ernaar toe brengen aan de bovenkant (onder het deksel) worden bijgevuld. De bottom-fill versies hebben allemaal een afneembare top (reservoir). Dit neemt u mee naar de kraan en kunt u aan de onderkant bijvullen. Door de dop te sluiten kunt u hem terug op het onderstuk plaatsen waarna het water automatisch doorloopt. Topfill bevochtigers zijn nog niet veel leverbaar en zullen vermoedelijk in 2022 de markt pas gaan bereiken. AirAqua is een van de eerste met dit type luchtbevochtiger!


 

De (twee) AirAqua's in vogelvlucht:

AirAqua Jota luchtbevochtiger: Zeer goede instapper zonder extra’s!
Ons manuele instapmodel is zeer eenvoudig in gebruik en perfect voor de gebruiker welke een bevochtiger met no-nonsense wil. Eenvoudig de deksel afnemen, vullen met water, terugplaatsen, stekker in stopcontact steken en met de aan en uitknop de gewenste bevochtigheidsgraad regelen. Bij leegloop schakelt hij vanzelf uit.

Manueel bediend model luchtbevochtiger; aan/uitknop
Met draaiknop uitvoer te regelen
Voorzien van ionisator en filter-set
Geschikt voor aroma
Top-vuller!!!!
3,5L & 25W

AirAqua Alpha II luchtbevochtiger: Multifunctionele bevochtiger voor grote ruimte!
Dit apparaat kent 3 standen voor mistuitvoer. Stil, normaal of krachtig. Daarnaast kent deze luchtbevochtiger een slaapmodus waarbij het licht iets wordt gedimd. Het waterreservoir is direct van boven bij te vullen/ echter kan men ook afnemen en aan een kraan bijvullen. In verhouding met de andere bevochtigers kent deze dus het gemak van bijvullen aan de kraan alsook bij de bevochtiger zelf; Deze luchtbevochtiger is veelzijdig voor alle plekken. Bij leegloop schakelt deze luchtbevochtiger automatisch uit en wordt kortstondig een meding gemaakt.

Digitaal bediend incl. afstandsbedieing
Ingebouwde hygrometer
Voorzien van ionisator en filter-set
Luchtbevochtiger geschikt voor aroma
Top vuller!!!!
Afstandsbediening
Timer
4,6L & 25W

Lucht-bevochtigers.nl & AirAqua

Wij als zijnde lucht-bevochtigers zijn online verdeler naar consumenten als ook naar bedrijven van AirAqua & All-Pura producten. Hierdoor kunt U tevens bij ons terecht voor groothandel-inkoop, onderdelen, service en reparatie ook na afloop van de garantie periode van uw luchtbevochtiger. Tevens vind U bij ons de juiste toebehoren voor o.a. uw luchtbevochtiger. Wij leveren uit eigen voorraad en met laagste prijs garantie. Levering aan particulier geschiedt over het algemeen de opvolgende werkdag na bestelling en wij bieden u diverse mogelijkheden voor een veilige betaling. Al onze Airaqua artikelen worden gebruiksklaar en compleet geleverd. 

AirAqua (geregistreerde BOIP productnaam) is een relatieve jong innoverend bedrijf welk in West Europa een snel tempo een aanzienlijke markt is aan het verwerven op het gebied van luchtbevochtiger. Door onze unieke ligging hebben wij een ideale positie naar diverse verdelers in West-Europa. Als directe verdeler kunnen wij daarom de prijs voor u laag houden en bieden wij u het best momenteel verkrijgbare luchtbevochtiger tegen de scherpste prijzen! AirAqua heeft zich gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het brengen van geur & vocht in de lucht. Of dit zich nu handelt om een aroma diffuser (welke in de basis een veel minder krachtige luchtbevochtiger is) of een luchtbevochtiger of een bevochtigingsventilator. AirAqua heeft het voor u! AirAqua heeft een breed assortiment voor u geselecteerd zodat u altijd iets kunt vinden wat past bij uw wensen en prijsklasse. Al onze luchtbevochtiger zijn CE getest, voldoen aan strenge eisen, werken op ultrasone techniek welke voor mens en dier niet hoorbaar zijn en zijn daardoor nagenoeg geruisloos in gebruik (enkel de ventilator voor opstuiven is hoorboor).

Wij van Lucht-bevochtigers a.k.a AirAqua bestaan uit een (klein) team enthousiaste medewerkers welke voortdurend marktontwikkelingen blijven volgen. Al onze luchtbevochtiger zijn vooraf uitvoerig getest voordat we deze op de markt brengen. Zo bent u gegarandeerd van nieuwste, maar ook kwalitatief goede producten. Wij letten in het bijzonder op functionaliteit. Wij willen een breed assortiment luchtbevochtiger bieden met een keus voor eenieder bieden! Betreffende luchtbevochtigers bieden wij u alle modellen in twee kleuren (wit als ook zwart) waarbij wij een zeer practisch instapmodel hebben welke werkt op een regelbare draaiknop. Verder hebben wij grotere modellen luchtbevochtiger welke zichzelf automatisch bijregelen, al dan niet luchtbevochtiger voorzien van ionisator voor extra zuivering van de lucht.


De waardering van uw AirAqua specialist www.lucht-bevochtigers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 434 reviews.