Essentials


Hey, Wat ruikt daar zo lekker? Dat is het aroma van de échte Jacob Hooy pure essentiele olie! Etherische olie (Ook wel essentiele olie genoemd) geeft sfeer en ontspanning middels een lekker geurtje!

Voel je ook vaker de druk uit de omgeving en wil je je graag wat meer ontspannen? Wil je een goede indruk maken op visite? Wil je dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij je? Wil je een geur camoufleren? Vanaf nu is dit een stuk makkelijker! Breng middels een van onze AirAqua aroma diffusers of luchtbevochtigers en lekker, en vooral ook natuurlijk geurtje in de lucht! De aroma's van Jacob Hooy zijn al eeuwen bekend vanwege hun goede kwaliteit en het "plukken" van pure natuurlijke essentiele olien! Een aangename omgeving zorgt er voor dat al je zintuigen op een goede manier worden geprikkeld. Voor een aangename sfeer en omgeving spelen goede geuren een zeer belangrijke rol. Jacob Hooy essentiele olien zijn dan ook musthaves welke niet mogen ontbreken!


Essentiele olie brengt gezelligheid & sfeer. Zorgt voor intensiteit, ontspanning en/of romantiek.

gratis verzending
Kies voor een van onze onderstaande etherische olie geuren in interessante mixsamenstelling (Relaxing, Sensual, Anti-Stress en Stoombad) of in pure vorm (Lavendel en Eucalyptus). Ook de mix-samenstellingen van Jacob Hooy zijn pure essentiele olien en geen parfum-olien!

Bezig met laden...
visibility

Jacob Hooy Relaxing essentiele olie (10ml) -MIX-

100% Natuurlijke Relaxing Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser

6,29

visibility

Jacob Hooy Anti-Stress essentiele olie (10ml) -MIX-

100% Natuurlijke Anti Stress Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser

6,29

visibility
shopping_cart

Jacob Hooy Sensual essentiele olie (10ml) -MIX-

100% Natuurlijke Sensual Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser

6,29

visibility
shopping_cart

Jacob Hooy Stoombad essentiele olie (10ml) -MIX-

100% Natuurlijke Stoombad Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser

5,79

visibility
shopping_cart

Jacob Hooy Eucalyptus essentiele olie (10ml)

100% Natuurlijke Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser

5,99

visibility
shopping_cart

Jacob Hooy Lavendel essentiele olie (10ml)

100% Natuurlijke Lavendel Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser

5,99

visibility

Jacob Hooy Citroenzuurpoeder (200g) - Voor reiniging diffuser of luchtbevochtiger -

100% Puur citroenzuurpoeder van Jacob Hooy! Zeer geschikt om uw luchtbevochtiger of aroma diffuser op een...

5,99

 

roos etherische olielavendel etherische olie  love and kiss etherische olie  
 

Heel leuk om een diffuserset cadeau te geven! Maar een set met Jacob Hooy is zeer zeker ook leuk voor jezelf!


Etherische olien van Jacob Hooy zijn in combinatie met een AirAqua Aroma diffuser een ideaal cadeau om te geven of om te krijgen! Of het nu is voor een trouwfeest of bij het betreden van iemands nieuwe woning. Essentiele olie van Jacob Hooy tesamen met een van onze AirAqua diffusers is het ideale cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Jacob hooy heeft diverse essentiele aroma’s, bijvoorbeeld eucalyptys of lavendel, welke zorgen voor een heerlijke geur. Creëer rust, ontspanning, romantiek of juist energie en geneeskracht met onze Jacob Hooy essentiele olien, voor weldaad of juist ontspanning.

Essentiële olie van Jacob Hooy wordt op natuurlijke wijze uit planten, wortels, bloesem, zaden, vruchten, boomschors of stammen gewonnen. Dit sterk geconcentreerde aroma kan dan bijvoorbeeld in een aroma diffuser worden verneveld. De bij ons verkrijgbare Jacob Hooy geuren als zijnde bijvoorbeeld lavendel of eucalyptus of de mix-varianten (relaxing, sensual, stoombad of anti-stress) worden geheel puur natuur gewonnen. Er worden dus (in tegenstelling tot beterkope merkloze varianten) geen extra stoffen of additieven aan toegevoegd. Dit maakt ook meteen het verschil tussen essentiele olie en parfumolie (graag beide niet verwarren). Parfumolie is chemisch samengesteld en geen natuurproduct. De natuurlijke herkomst en soort (zoals bij de Jacob Hooy essentiele olie) bepaald zowel de geur, maar ook de werking!

Vertrouw op de goede en bekende kwaliteit van  AirAqua in combinatie met Jacob Hooy essentiele olie! 
 

 

Jacob Hooy essentiele olie; puur of mix etherische olie in uw AirAqua diffuser!

 

Geen chemische geuren of vreemde additieven; Jacob Hooy biedt kwaliteit en daar is waar wij als lucht-bevochtigers ook voor staan! Etherische olie (ook wel essentiele olie genaamd) zijn aroma's gewonnen uit de natuur! Daar essentiele olien van Jacob Hooy worden verkregen uit de levende natuur, is ook bij gebruik in een aroma diffuser, de aromatische natuurlijke werking hetgeen doorgezet wordt naar de mens! De zuivere Jacob Hooy essentiele olien kunnen als geur herstellend (eucalyptys of stoombad), rustgevend (anti-stress) en beschermend (relaxing) worden ingezet in een AirAqua luchtbevochtiger en/of aroma diffuser. Onze Jacob Hooy aroma's kunnen in uw AirAqua geur diffuser of luchtbevochtiger worden gebruikt om de geest en het lichaam in evenwicht te brengen. Deze pure essentiele geuren kunnen in een AirAqua luchtbevochtiger zorgen voor een essentiele balans (relaxing of anti-sress) en hebben soms zelfs een geneeskrachtige werking (eucalyptus of stoombad). 

Wilt u ook essentiele olie gaan inzetten? kies dan voor een verfijnde AirAqua aroma diffuser! AirAqua diffusers hebben de nieuwste ultrasone techniek en werken op verneveling met water via de lucht! Een etherische olie is een geur welke u bij het water/of op een geurpad bij een luchtbevochtiger of aroma diffuser kunt druppelen. De geur van de etherische olie verspreidt zich dan in de ruimte door de vermenging met de lucht! De essentiele reukolie blijft lang hangen en eenieder zal zich prettig en op zijn gemak voelen. Essentiele olien van Jacob Hooy werken in een AirAqua aroma diffuser rustgevend, reinigend, energiek en verjongend op lichaam en geest! Met o.a. Jacob Hooy soorten als relaxing, sensual, anti-stress, stoombad, lavendel en eucalyptus hebben wij in combinatie met een goed en mooi aanbod AirAqua aroma diffusers voor ieder wat wils. Geniet van het leven; geniet van onze kwalitatief hoogwaardige puur natuur gewonnen Jacob Hooy essentiele geuren in uw aroma diffuser! 

  

Etherische olie; beinvloed je psyche postief!

 

Onze heerlijke Jacob Hooy essentiele olien aroma's hebben invloed op ons psyche! Onze geest is gevoelig voor lekkere geuren! Aroma’s van kwalitatief goede etherische olien, zoals Jacob Hooy, leveren een ontspannende werking en zorgen ervoor dat we goed in ons vel zitten! Verhoog thuis of op kantoor het werktempo of verbeter je prestaties voor studie! Creer gezelligheid middels een prettige geur van Jacob Hooy! De aroma’s welke van de Jacob Hooys etherische olien afkomen zijn overal te gebruiken. Op de badkamer, in de auto, op de slaapkamer of op het toilet. Vaak worden essentiele olien ook gebruikt bij Yoga, Sport en meditatie ter versterking van het doel. Enkele druppels op de daarvoor bestemde plek in een aroma-diffuser aanbrengen zorgt voor een continue afgifte van geur.

Een AirAqua aroma diffuser is uiteraard heel mooi om neer te zetten en verkrijgbaar voor in ieders interieur. De essentiele geurolie welke er aan toegevoegd kan worden is nog belangrijker dan ook wel zeer persoonlijk. Onze Jacob Hooy etherische olien worden puur natuurlijk geproduceerd. Dat betekend dat alleen de beste bloemen, planten en houtsoorten hiervoor worden gebruikt. Laat u verassen door de overweldigende essentiele olien van Jacob Hooys Lavendel of Eucalyptys! Of kies voor onze zeer interessante mix essentiele olien als Relaxing of Anti-Stress!

Het gebruik van de Jacob Hooys etherische olien is al eeuwen oud. Het zijn uit de natuur gewonnen geuren welk sterk en vluchtig zijn. Deze essentiele vluchtige olien zijn in te zetten bij ziekte, rituelen maar ook voor ontspanning, genot en concentratie-versterking. Elke geur heeft een andere eigenschap en kan dus ergens anders voor worden gebruikt. Zie hiervoor de essentiele olien zelf voor meer informatie. Onze Jacob Hooy etherische olie zijn zoals de naam al aangeeft puur! Gewonnen uit de natuurlijke stoffen en verwerkt tot een mooi eindproduct! Essentiele olie is te verkrijgen in vele verschillende geuren, van planten, bloemen of van fruitsoorten. Wij van lucht-bevochtigers hebben daarom zowel mix-essentiele olie geuren in aanbieding maar ook losse flacons voor een specieke geur! Kies voor relaxing voor ontspanning; kies voor sensual voor genot; kies voor; lavendel voor rust en kalmte! 

 

Waar kan ik mijn essentiele olien van Jacob Hooy voor gebruiken?

 

Elke etherische geur, of dit nu lavendel, eucalyptys, anti-stress, sensual, relaxing of stoombad is. Alle soorten essentiele olie geuren kennen ze hun eigen aromatische werking en invloeden. Jacob Hooy essentiele geur producten hebben een sterke werking, vandaar dat het aroma haast ten alle tijden wordt toegevoegd aan water (bijvoorbeeld in een AirAqua aroma diffuser), op een filter (AirAqua lucht-bevochtiger) en emulgatoren (bad) voordat deze worden gebruikt. Het aroma heeft een doorzichtige, soms wat blauwe, schijn. De geschiedenis heeft ons geleerd dat veel culturen de damp/geur van etherische olie als medicijn of om therapeutische redenen inzetten. Heden ten dage worden de aroma's meestal in aroma diffusers of luchtbevochtigers ingezet om gewoonweg van te genieten en voor het tot rust komen gebruikt op o.a. volgende wijzen:

Aroma diffuser; doe 4 a 5 druppels per 200ml water voor een aangename verfrissende geur in uw omgeving. De AirAqua diffuser zal de gekozen geur door de ruimte verspreiden. Let op nooit de etherische olie puur aanbrengen op een kunststof of gelakt onderdeel van de aroma diffuser!

Lucht-bevochtiger; doe 3 a 4 druppels  op het geurpad van de lucht-bevochtiger (nooit in het water zelf daar het apparaat hierdoor kan beschadigen!

Bad; Voeg  5-6 druppels met een shampoo verdund toe aan bad (5-6druppels per 100ml shampoo). Het lichaam zal door het ruiken van het etherisch aroma tot rust komen. Let wel op; deze druppels moeten eerst vermengd worden met een emulgator (denk aan shampoo zonder geur, of neutraal badschuim). Let op; puur de essentiele olie aanbrengen kan het kunststofbad aantasten.

Op de huid; Los 5 druppels op in een minimaal 100ml neutrale (planten)olie en breng dit dan aan op de huid! Afhankelijk van soort kan de bloedsomloop in de huid kan gestimuleerd of een andere geneeskrachtige of masserende werking hebben. Let op; essentiele olie druppels nooit puur op de huid aanbrengen! Onze geuren zijn puur en kunnen daardoor brandwonden veroorzaken op de huid.

Sauna of Stomen; doe 5 druppels essentiele olie in een kom met ca. 1liter heet water. Verwarm het water zodat het gaat koken en lekker stomen maar! Goed tegen een verkoudheid of griep! Of geniet in de sauna met een aroma naar keuze!

 

Algemene waarschuwing voor gebruik etherische olie (pdf)


Lucht-bevochtigers verkoopt 100% natuurlijke essentiele olien van Jacob Hooy! 


De waardering van www.lucht-bevochtigers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 452 reviews.