fenix nero aroma diffuser


Voeg een geur toe aan uw omgeving; kies voor een aroma diffuser!


Daar waar vroeger de geurkaars deel uit maakte van ieders omgeving is nu de aroma diffuser het terrein aan het winnen!  Aroma diffusers zijn veel gezonder en daarnaast prijstechnisch veel voordelig alternatief! Geurkaarsen brengen roet en vieze deeltjes, welke schadelijk zijn voor de gezondheid, in de lucht. Verder werkt een kaars met open vuur en is daardoor ook nog eens veel gevaarlijker dan koud water ultrasone vernevelaars! Een aroma diffuser werkt op koude ultrasone techniek en eenmaal na kosten van aanschafprijs zijn slechts water, stroom en een paar druppeltjes goede geurolie naar keuze nodig!

Geurkaars alternatief? 
Aromadiffusers zijn de nieuwe trend! 
Vandaag de nieuwste aroma diffuser kopen; is morgen al genieten!


Met een aroma diffuser kun je jezelf laten omringen door de natuurlijke geuren van etherische oliën. Zoals we allemaal wel weten heeft geur een enorme invloed op hoe je je voelt. Via een aroma diffuser breng je op eenvoudige wijze de geur naar keuze in je nabijheid. Het reukorgaan wordt door een geur geprikkeld waardoor je zintuigen worden gestimuleerd. Etherische geuren, in te zetten bij onze aroma-diffusers, kunnen zorgen voor rust en kalmte, maar ook voor frisheid en energie. En zeg nou zelf: Ontspanning of het verkrijgen van een oppepper is wat de innerlijke mens zo nu en dan nodig heeft; onze aroma diffusers zijn hiervoor een optimale aanvulling!
gratis verzending
Geniet van uw schuimbad met op de achtergrond een muziekje en een bijpassende aromatische geur met onze niewste aroma-diffusers. 

 

 

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Aroma diffuser AirAqua Aster (ultrasoon) | USBConnect & LED

Strak vormgegeven ultrasone Aroma Diffuser; met capaciteit van 120ml. Voorzien van ca. 1m usb kabel. Wordt geleverd zonder USB adapter....

19,99

visibility
shopping_cart

AirAqua Aroma diffuser Amore Chestnut (wood) Led verlichting | 300ml reservoir | (ultrasoon)

Zeer elegante Aroma diffuser van het merk AirAqua; voorzien van heel mooi sfeerlicht! Is voorzien van een...

29,99

visibility

AirAqua Fenix Nero (zwart-keramiek) | Timer, LED, Afstandsbediening | 300ml | (ultrasone aroma diffuser)

AirAqua Fenix Nero aroma diffuser voorzien van Timer, LED, afstandsbediening en een echte keramieken...

44,99

visibility
shopping_cart

AD AirAqua type duo Chiaro (hout/wood) Timer, LED, Afneembare top | 400ml | (ultrasone aroma diffuser)

AirAqua duo type Chiaro geur vernevelaar met afneembare nozzle, groot reservoir van 400ml, led verlichting...

34,99

visibility
shopping_cart

AromaGO Aroma diffuser 5V USB Connect ***Turquoise kleur*** (brander/burner)

Speciale USB natuurlijk groene AromaGO Aroma diffuser. Werkt via elke usb poort. Power-Bank, Auto-USB of...

3,99 

 

aroma diffuser chiaro duo    aroma diffuser dahliaOnze Aroma diffusers zijn een Eyecatcher voor uw interieur!

 

Onze vernevelaars zijn zelfs ware eyecatchers voor ieders interieur! Onze prachtige design vernevelaars brengen in combinatie met onze Jacob Hooy etherische olien keer op keer weer een lekker frisse geur! Door meer of minder olie-druppels toe te voegen is zelf te bepalen of een intensere of juist zachtere geur gecureerd wordt. Of het nu gaat om gewoon een frisse geur naar keuze aan te brengen of een vieze geur te verdrijven onze aroma diffusers kunnen het allemaal!

Op zoek naar een uniek en bovendien speciaal cadeau? Wilt u uzelf verwennen? Wij bieden u een ruime keuze van mobiele vernevelaar tot design aroma diffuser, tot versie met bluetooth speaker, usbconnect powerbank, klok, timer of voorzien van afstandsbediening. Slank design, modern design, veel inhoud of juist compact. Modern of klassiek!
Wat is een aroma diffuser?

Een aroma diffuser wordt ook wel een geurverspreider genoemd. Het is een op elektronisch opgewekte trillingen gebaseerde koele waterdamp vernevelaar. Deze sinds kort ook bij ons te kopen nieuwste geur verspreider lijkt een beetje op een luchtbevochtiger alleen dan minder krachtig en meer gericht op het uitstoten van aroma's.

 


Hierbij kan in het water reservoir van de aroma diffuser een als extra te kopen geurstof worden toegevoegd. De hieruit ontstane koele damp zal de omgeven lucht bevochtigen. De nagenoeg onzichtbare als mist verspreide nieuwe en frisse aromatische lucht creëert een gewenste sfeer en werkt verfrissend sfeer verhogend en/of therapeutisch .

Onze nieuwste geurverspreiders zijn niet geheel te vergelijken met de ouderwetse verkrijgbare waxinelichtjes gebaseerde verdampers en ook niet vergelijkbaar met een zogenaamde luchtverfrisser welke als spray, geurzeep , geur-korrels, -gel of  - vloeistof te kopen is.  Onze nieuwste aroma diffusers zijn elektronische vloeistof vernevelaars welke de geuren van etherische olie verspreiden in de lucht.

 
Aroma diffusers en uw gezondheid!


Geur verspreiders kunnen uit droge lucht voortkomende klachten zoals concentratie problemen, prikkelende ogen, geïrriteerde luchtwegen doen verminderen. Zeker in combinatie met het juiste geur (bijvoorbeeld de ook bij ons verkrijgbare Eucalyptus) zijn er veel goede resultaten bereikt met aroma diffusers.

Bij droge lucht problemen in grotere ruimtes hetgeen vooral s ’winters als de verwarming brandt en de relatieve vochtigheid nog maar de helft van optimaal is, resulteert dit vaak in schade aan Uw gezondheid en/of krimpende meubels, vloeren en klemmende deuren. Voor kleine ruimtes kan het kopen van een Aroma diffuser een oplossing zijn, en anders adviseren we een goede Luchtbevochtiger te kopen.

Ook de verschillende te kopen nieuwste soorten luchtbevochtigers welke allemaal werken met andere technieken (bv op basis van koud water nevel, stoomlucht , of ultrasone werking ) kunt u in ons programma kopen.


 

De Aroma-diffuser is bij uitstek geschikt voor het toekomen aan uw aromatische wensen.

 
Veiligheidswaarschuwing:


Daar elke Aroma diffuser op vergelijkbare principes werkt is het mogelijk dat u de geur als een soort stoom of vochtig rookpluimpje ziet uittreden en de werking van de vernevelaar minimaal kunt horen, ook kunnen in de directe omgeving van de vernevelaar zichtbare water druppels ontstaan. Vandaar dat wij aanraden de geurverspreider niet op een harde of resonerende ondergrond of dicht bij (roest) gevoelige materialen te plaatsen maar op bijvoorbeeld op een geluiddempende onderlegger welke bovendien vochtwerend kan werken. Wij adviseren niet met ogen in de buurt te komen van de damp en adviseren kinderen uit de buurt te houden.  
Nieuwste aroma-diffuser van lucht-bevochtigers kopen


Al onze vernevelaars zijn elektronisch geurverdampers met CE keur en werken met veilige laagspanning, waardoor brandgevaar is uitgesloten. Al deze te kopen nieuwste elektronische vernevelaars zijn van uitstekende kwaliteit en zuinig in gebruik.

De door ons aangeboden nieuwste geur diffusers zijn voorzien van een reservoir welk U ook alleen met water kunt vullen om zo de omgevingslucht zonder aroma’s alleen enigszins te bevochtigen. Door echter enkele druppels van ook bij ons ook te kopen etherische olie geurstoffen aan het water toe te voegen gaat de omgevingslucht lucht heerlijk ruiken.

Wij zijn importeur dealer van de aangeboden merken te verkopen Aroma diffusers. Hierdoor kunt U bij ons niet alleen terecht voor het kopen tegen de laagste prijzen, maar ook voor service en reparatie na afloop van de garantie periode . Tevens vind U bij ons de juiste toebehoren en verkopen we ondanks dat onze elektronische geurverspreiders nauwelijks slijtage delen hebben veel onderdelen van de etherische geur verspreider uit voorraad.

Behalve de mooie designs in de verschillende afmetingen verkopen we afhankelijk van Uw wensen ook comfort verhogende geurverspreiders welke bijvoorbeeld in door U zelf te programmeren periode(s) de lucht bevochtigd met heerlijke geuren, ‘n signaal geeft bij laag reservoir, of een klok heeft met alarm of wek functie of wat dacht U bijvoorbeeld van een ingebouwde bluetooth luidspreker of USB aansluiting

Ook onze iets minder luxe serie etherische vernevelaars kunnen eventueel met behulp van bij ons verkrijgbare accessoires periodiek in of uit worden geschakeld (Zie accesoires)

Onze nieuwste aroma vernevelaars worden standaard zonder geurstof geleverd. Alle getoonde essentiele olie verspreiders alsmede door ons aangeboden geurstoffen zijn uit voorraad leverbaar. Hierbij bieden we voor de geurverspreiders altijd een laagste prijs garantie. Verzending naar elk door U op te geven adres geschiedt in principe dezelfde werkdag vanuit ons in Nederland gelegen magazijn met track & tracé service. Ook bieden we diverse mogelijkheden voor een veilige betaling.Onze nieuwste geurverspreiders helpen je niet alleen bij het creëren van de juiste sfeer of van een rustgevende aromatische ruimte, maar kunnen ook helpen bij verkoudheid of problemen met droge ogen.
Lucht-bevochtigers ook uw plek om de nieuwste Aroma Diffusers te kopen!
 


De waardering van www.lucht-bevochtigers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 452 reviews.