jacob hooy eucalyptus essentiele olie jacob hooy eucalyptys olie
jacob hooy eucalyptus essentiele olie jacob hooy eucalyptys olie
Jacob Hooy Eucalyptus essentiele olie (10ml)
100% Natuurlijke Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser
€ 5,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Jacob Hooy Eucalyptus Essentiële olie (Etherische olie)

De Jacob Hooy eucalyptus essentiële olie is van de meest bekende variant, namelijk de Eucalyptus globulus welke wij als essentiële olie aanbieden. We zien dit type ook terug in kauwgum en hoestrank. De geur is wat minder sterk als andere soorten welke hem perfect maakt voor luchtbevochtiging of aroma diffusie omdat deze soort langduriger gebruikt kan worden.

Jacob Hooy eucalyptus essentiële olie heeft als aroma een positieve bijdrage op de luchtwegen en daarmee op hoest en verkoudheid. Maar Jacob Hooy eucalyptusolie in een diffuser kan ook goed helpen tegen verstopte poriën. Eucalyptus in de luchtbevochtiger kan ook zorgen voor geurverfrissing en doding van bacteriën in de lucht


Eucalyptus essentiële olie wordt veelal ingezet als aroma geur bij verkoudheid, verstopte neus, keelpijn, bronchitis, vermoeidheid en koorts. Wat de meeste niet weten is dat de scherpe geur ook muggen op afstand kan houden. Eucalyptus essentiële olie is dus een veelzijdig in te zetten olie bij een aroma diffuser.

Samenstelling van de Jacob Hooy Eucalyptus etherische olie
  • Eucalyptus olie (Eucalyptus globulus Labill).

Jacob Hooy begon in 1743 met een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hij startte met verkoop van kruiden en specerijen en sindsdien Nu, circa 280 jaar later, staat de naam Jacob Hooy nog steeds voor vakmanschap en kwaliteit. Met belangstelling voor kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden, blijft Jacob Hooy waarde hechten aan alles wat natuurlijk en oorspronkelijk is. Jacob Hooy is leverancier van een ‘werelds beste etherische oliën. 100% puur, 100% kwaliteit!

De aromatherapie welke u kunt inzetten met de essentiële oliën van Jacob Hooy is gebaseerd is op de heilzame en geneeskrachtige werking van etherische oliën. Essentiele oliën van Jacob Hooy hebben elk hun eigen toepassing.
 
  • Gebruik: Gebruik: Voeg enkele druppels van deze essentiële olie toe aan een Aroma diffuser. Ca. 3 druppels per 200ml/ of naar gelang eigen voorkeur.
  • Waarschuwing: Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: Onmiddellijk een Antigifcentrum of arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden.