jacob hooy anti stress essentiele olie jacob hooy anti stress 10ml
jacob hooy anti stress essentiele olie jacob hooy anti stress 10ml
Jacob Hooy Anti-Stress essentiele olie (10ml) -MIX-
100% Natuurlijke Anti Stress Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser
€ 6,29
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Jacob Hooy Anti Stress essentiële olie (etherische olie):

Jacob Hooy Anti Stress olie is de perfecte essentiële olie om vermoeidheid of het zenuwachtige gevoel tegen te gaan. Deze Anti-Stress olie zorgt ervoor dat je weer rustig adem kunt halen. Het zorgt voor wat meer rust bij jezelf. Het vernevelen van deze Jacob Hooy Anti stress etherische olie zorgt voor een rustgevend gevoel!

Deze zeer goede Anti-Stress essentiele olie van Jacob Hooy is een speciale mix tegen stress. Hij zorgt ervoor dat je kalmeert en een rustig gevoel krijgt.

Bergamotolie geeft samen met citroen een verfrissende en verhelderende twist en zorgt voor een licht muntcitroen achtige geur. De lavendel zorgt voor kalmering en ontspanning. Majoraan werkt rustgevend en kalmerend. De pompelmoes olie zorg voor stimulering en activering, werkt liftend bij frustraties. Rozemarijn is fris en kruidig waar de Mandarijn en Sinaasappel een fruitige en zoete twist geven aan het geheel.

Deze Jacob Hooy Anti Stress etherische olie helpt tegen stress. Het zorgt voor kalmering en rust. Je kunt dit elk moment van de dag gebruiken. De geur heeft invloed op stemming, op geestelijke veerkracht en brengt een prettige rustgevende sfeer in huis

Samenstelling van de Jacob Hooy Anti Stress essentiële olie (mix):
  • Bergamotolie (Citrus bergamia (aurantium)),
  • Citroen olie (Citrus Limon L.),
  • Lavendelolie (Lavendula angustifolia),
  • Majoraan olie (Origanum majorana),
  • Mandarijn olie (Citrus reticulata),
  • Pompelmoes olie (Citrus paradisi),
  • Rozemarijn olie (Rosmarinus officinalis L.),
  • Sinaasappel olie (Citrus reticulata).

Jacob Hooy begon in 1743 met een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hij startte met verkoop van kruiden en specerijen en sindsdien Nu, circa 280 jaar later, staat de naam Jacob Hooy nog steeds voor vakmanschap en kwaliteit. Met belangstelling voor kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden, blijft Jacob Hooy waarde hechten aan alles wat natuurlijk en oorspronkelijk is. Jacob Hooy is leverancier van een ‘werelds beste etherische oliën. 100% puur, 100% kwaliteit!

De aromatherapie welke u kunt inzetten met de essentiële oliën van Jacob Hooy is gebaseerd is op de heilzame en geneeskrachtige werking van etherische oliën. Essentiele oliën van Jacob Hooy hebben elk hun eigen toepassing.
 
  • Gebruik: Voeg enkele druppels van deze essentiële olie toe aan een Aroma diffuser. Ca. 3 druppels per 200ml/ of naar gelang eigen voorkeur.
  • Waarschuwing: Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: Onmiddellijk een Antigifcentrum of arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden.