jacob hooy citroenzuur 200g jacob hooy citroenzuur achterkant
jacob hooy citroenzuur 200g jacob hooy citroenzuur achterkant
Jacob Hooy Citroenzuurpoeder (200g) - Voor reiniging diffuser of luchtbevochtiger -
100% Puur citroenzuurpoeder van Jacob Hooy! Zeer geschikt om uw luchtbevochtiger of aroma diffuser op een natuurlijke wijze mee te ontkalken.

Verwachte levertijd

7 dag(en)

€ 5,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Jacob Hooy puur Citroenzuurpoeder (200gram)

Jacob Hooy puur citroenzuurpoeder kun je gebruiken om je luchtbevochtiger of aroma diffuser schoon te maken. Citroenzuurpoeder van Jacob Hooy lost gemakkelijk op in water en is ideaal voor het ontkalken en schoonmaak.
Citroenzuur van Jacob Hooy is een volledig natuurlijk en zeer krachtig reinigingsmiddel voor luchtbevochtiger of aroma diffuser. Naast het ontkalken heeft het een antibacteriële werking. Jacob Hooy citroenzuurpoeder is veel beter voor het milieu en je gezondheid dan reguliere schoonmaakmiddelen.

Advies:
Evenals bij andere schoonmaakmiddelen geadviseerd worden, geven wij gelijk advies: draag schoonmaakhandschoenen tijdens het schoonmaken met het Jacob Hooy citroenzuur.

Werkwijze:
Voeg In een beker/glas de Jacob Hooy citroenzuurpoeder toe aan onderstaande hoeveelheid lauw water. Meng de poeder goed door het water zodat deze volledig is opgelost en er een citroenzuur oplossing is ontstaan.

Luchtbevochtiger:      per 0,5 liter water mag één eetlepel citroenzuur worden gebruikt.
Aroma diffuser:          per 0,2 liter water één theelepel gebruiken

Vul de machine met deze Jacob Hooy citroenzuur oplossing. Laat het gedurende 15 tot 30 minuten staan. Veeg daarna eventueel met een zacht borsteltje door de machine (Let op; nooit op de ultrasoon chip drukken) en laat hem daarna nog 5minuten staan. Giet de Jacob Hooy citroenzuuroplossing uit de machine. Spoel het apparaat daarna tweemaal schoon met water.

Let op:
Pas op met de luchtdoorlaat; Zorg dat nimmer water/citroenzuur oplossing door de luchtinlaat gaat. Leeggieten aan andere zijde van luchtinlaat!