jacob hooy lavendel essentiele olie jacob hooy lavendel 10ml
jacob hooy lavendel essentiele olie jacob hooy lavendel 10ml
Jacob Hooy Lavendel essentiele olie (10ml)
100% Natuurlijke Lavendel Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser
€ 5,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Jacob Hooy Lavendel Essentiële olie (Etherische olie)

Jacob Hooy essentiële Lavendelolie wordt gewonnen uit de Lavendula struik. Het is een struik uit de lipbloemenfamilie. Deze stuik zien we in veel tuinen terug vanwege de sierbloemen omwille de mooie paarse kleur van de bloemen.

Naast het sierlijke aan lavendel worden ze ook bewust gekweekt om er o.a. de Jacob Hooy etherische lavendelolie van te maken. Deze Jacob Hooy olie komt met name van de paarse bloemen zelf. Essentiele lavendelolie wordt verwerkt in cosmetica en parfums. Maar kan ook heel goed dienstdoen als aroma voor in een luchtbevochtiger of aroma diffuser. Dit voor het om een lekkere geur af te geven.

Lavendel essentiële olie is niet alleen bekend van zijn lekkere geur en om gewoon van te genieten. Het is in de aromatherapie ook een soort middel tegen allerlei ongemakken. Lavendel kan worden in uw aroma diffuser ingezet om insecten uit huis te weren. Maar ook om gewrichtsklachten of kramp en verkoudheid tegen te gaan. Als aroma heeft het namelijk een reinigende werking op de lucht

Deze Jacob Hooy essentiële Lavendelolie kan als aroma worden ingezet vanwege de rustgevende wen verlichtende werking. Daarnaast is de geur/damp verzachtend bij hoest.

Samenstelling van de Jacob Hooy Lavendel etherische olie
  • lavandin abrialis olie (Lavendula Hybrida),
  • lavendel olie (Lavendula Angustifolia).

Jacob Hooy begon in 1743 met een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hij startte met verkoop van kruiden en specerijen en sindsdien Nu, circa 280 jaar later, staat de naam Jacob Hooy nog steeds voor vakmanschap en kwaliteit. Met belangstelling voor kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden, blijft Jacob Hooy waarde hechten aan alles wat natuurlijk en oorspronkelijk is. Jacob Hooy is leverancier van een ‘werelds beste etherische oliën. 100% puur, 100% kwaliteit!

De aromatherapie welke u kunt inzetten met de essentiële oliën van Jacob Hooy is gebaseerd is op de heilzame en geneeskrachtige werking van etherische oliën. Essentiele oliën van Jacob Hooy hebben elk hun eigen toepassing.
 
  • Gebruik: Voeg enkele druppels van deze essentiële olie toe aan een Aroma diffuser. Ca. 3 druppels per 200ml/ of naar gelang eigen voorkeur.
  • Waarschuwing: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming dragen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden.