jacob hooy relaxing essentiele olie jacob hooy relaxing 10ml
jacob hooy relaxing essentiele olie jacob hooy relaxing 10ml
Jacob Hooy Relaxing essentiele olie (10ml) -MIX-
100% Natuurlijke Relaxing Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser
€ 6,29
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Jacob Hooy Relaxing Essentiele olie (etherische olie):

Jacob Hooy Relaxing olie is de perfecte essentiële olie om tot rust te komen. Wil je terug in balans komen? Ervaar je moeilijkheden om te kunnen ontspannen? Wil je negatieve gedachtes uitzetten? Dan is deze Relaxing olie van Jacob Hooy de juiste essentiële olie voor jou!

Deze zeer goede Relaxing etherische olie van Jacob Hooy is een speciale mix welke ervoor zorgt dat jij je kunt ontspannen. Hij zorgt ervoor dat je dingen kunt “loslaten”

Bergamotolie is een muntsoort met een zeer milde citroenachtige geur; Cederhout zorgt voor een fijne houtachtige zoetige geur. Waar lavendel een Kalmerende en ontspannende geur levert. Rozemarijn maakt hem fris en kruidig waarbij Neroli en Sinaasappel een zoete Touch geven aan deze Relaxing Jacob Hooy essentiële olie mix

Deze Jacob Hooy Relaxing olie helpt te ontspannen bij stress en onrust. Voor elk moment van de dag te gebruiken, maar vooral ook ‘s avonds (of bij het slapen gaan) komt deze Relaxing etherische olie van Jacob Hooy zeer goed tot z’n recht.Samenstelling van de Jacob Hooy Relaxing Etherische olie (mix):
  • Bergamotolie (Citrus bergamia (aurantium)),
  • Cederhout olie (Juniperus mexicana),
  • Lavendelolie (Lavendula angustifolia),
  • Neroli olie (Melaleuca aurantium ssp. aurantium),
  • Rozemarijn olie (Rosmarinus officinalis L.),
  • Sinaasappel olie (Citrus sinensis).

Jacob Hooy begon in 1743 met een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hij startte met verkoop van kruiden en specerijen en sindsdien Nu, circa 280 jaar later, staat de naam Jacob Hooy nog steeds voor vakmanschap en kwaliteit. Met belangstelling voor kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden, blijft Jacob Hooy waarde hechten aan alles wat natuurlijk en oorspronkelijk is. Jacob Hooy is leverancier van een ‘werelds beste etherische oliën. 100% puur, 100% kwaliteit!

De aromatherapie welke u kunt inzetten met de essentiële oliën van Jacob Hooy is gebaseerd is op de heilzame en geneeskrachtige werking van etherische oliën. Essentiele oliën van Jacob Hooy hebben elk hun eigen toepassing.
 
  • Gebruik: Voeg enkele druppels van deze essentiële olie toe aan een Aroma diffuser. Ca. 3 druppels per 200ml/ of naar gelang eigen voorkeur.
  • Waarschuwing: Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: Onmiddellijk een Antigifcentrum of arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden.