sensual jacob hooy essentiele olie jacob hooy sensual 10ml
sensual jacob hooy essentiele olie jacob hooy sensual 10ml
Jacob Hooy Sensual essentiele olie (10ml) -MIX-
100% Natuurlijke Sensual Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser
€ 6,29
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Jacob Hooy Sensual Essentiële olie (Etherische olie)

Jacob Hooy Anti Sensual olie is de perfecte etherische olie om jou liefdesleven een boost te geven. Iedereen verlangt gepassioneerd naar liefde, intimiteit en romantiek. Deze romantische geur opent de deuren tot het onderbewustzijn en zal zorgen voor een magische en verleidelijke sfeer en voor ruimte voor volledige overgaven. Deze verwarmende geur werkt ontspannen den stimuleert verbeelding en libido.

Deze speciale mix bestaat uit een combinatie etherische oliën in een zorgvuldig afgewogen hoeveelheid. De etherische oliën hebben elk hun eigen functie; Het kalmeren van het zenuwstelsel; zorgen voor opwarming en prikkeling; Emoties laten ontsluiten en creëren van openheid.

Deze mix is ideaal voor gebruik in een aroma-diffuser; Deze etherische olie kalmeert de emoties van angst, woede, zorgen en geeft zin om lief te hebben! De kalmerende effecten worden begunstigd door prikkeling. Deze etherische olie wekt gevoelens van zelfvertrouwen en zelfrespect op en is daarmee een stemmingslifter.

Het cederhout brengt verwarming en versterking. Jasmijn maakt euforisch, Patchoeli zorgt voor zoet, aard en intens. Rozenhout zorgt voor ontspanning en harmonisering. Sandelhout heeft een rustgevende en kalmerende werking op de zenuwen. Sinaasappel brengt een “zoete” twist. YlangYlang zorgt voor een zoete ontspannende, zinnenprikkelende en ontspannende werking.

Deze Jacob Hooy Sensual essentiële olie zorgt voor een verbazingwekkende geur, de afrodiserende eigenschappen zullen zorgen voor stroming van passie! Gebruik hem wanneer je wil en zo vaak je wil.

Samenstelling van de Jacob Hooy Sensual etherische olie (mix):
  • Cederhout olie (Juniperus mexicana),
  • Jasmijn olie (Jasminum officinalis),
  • Patchouli olie (Pogostemon cablin),
  • Rozenhout olie (Aniba rosaeodora),
  • Sandelhout olie (Amyris balsmifera),
  • Sinaasappel olie (Citrus sinensis),
  • Ylang ylang olie (Cananga odorata)

Jacob Hooy begon in 1743 met een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hij startte met verkoop van kruiden en specerijen en sindsdien Nu, circa 280 jaar later, staat de naam Jacob Hooy nog steeds voor vakmanschap en kwaliteit. Met belangstelling voor kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden, blijft Jacob Hooy waarde hechten aan alles wat natuurlijk en oorspronkelijk is. Jacob Hooy is leverancier van een ‘werelds beste etherische oliën. 100% puur, 100% kwaliteit!

De aromatherapie welke u kunt inzetten met de essentiële oliën van Jacob Hooy is gebaseerd is op de heilzame en geneeskrachtige werking van etherische oliën. Essentiele oliën van Jacob Hooy hebben elk hun eigen toepassing.
 
  • Gebruik: Voeg enkele druppels van deze essentiële olie toe aan een Aroma diffuser. Ca. 3 druppels per 200ml/ of naar gelang eigen voorkeur.
  • Waarschuwing: Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: Onmiddellijk een Antigifcentrum of arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden.