jacob hooy stoombad essentiele olie stoombad jacob hooy 10ml
jacob hooy stoombad essentiele olie stoombad jacob hooy 10ml
Jacob Hooy Stoombad essentiele olie (10ml) -MIX-
100% Natuurlijke Stoombad Jacob Hooy essentiele olie voor in uw AirAqua luchtbevochtiger of Aroma diffuser
€ 5,79
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Jacob Hooy Stoombad Essentiële olie (Etherische olie)

Jacob Hooy Stoombad olie is de perfecte etherische olie om te ontspannen en de ademhaling en luchtwegen los te maken. Het kan zorgen voor het ontspannen van spieren en een betere doorbloeding.

Stoombad etherische olie is ideaal bij gebruik in een aroma diffuser. Elk van de bestanddelen hebben hun eigen functie en eigen geneeskrachtige werking. Doordat de deur zich verspreid in de ruimte kan deze inwerken op het lichaam. De geneeskrachtige en kalmerende werking van de geur zorgt ervoor dat je je weer snel “beter” voelt.

De natuurzuivere eucalyptus heeft een sterke, frisse en kamferachtige geur. En zorgt voor een open ademhaling. Salie wordt ook wel het heilige kruid genoemd. Het maakt de zintuigen en het geheugen kwieker, versterkt de zenuwen en is een zuiverende olie voor gezonde luchtwegen.

Deze Jacob Hooy Stoombad olie zorgt voor een kenmerkende stoombad geur; werkt op de luchtwegen en zorgt voor een frisse geur.

Samenstelling van de Jacob Hooy Sensual etherische olie (mix):
  • Eucalyptus olie (Eucalyptus globulus labill),
  • Salie olie (Salvia officinalis).

Jacob Hooy begon in 1743 met een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hij startte met verkoop van kruiden en specerijen en sindsdien Nu, circa 280 jaar later, staat de naam Jacob Hooy nog steeds voor vakmanschap en kwaliteit. Met belangstelling voor kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden, blijft Jacob Hooy waarde hechten aan alles wat natuurlijk en oorspronkelijk is. Jacob Hooy is leverancier van een ‘werelds beste etherische oliën. 100% puur, 100% kwaliteit!

De aromatherapie welke u kunt inzetten met de essentiële oliën van Jacob Hooy is gebaseerd is op de heilzame en geneeskrachtige werking van etherische oliën. Essentiele oliën van Jacob Hooy hebben elk hun eigen toepassing.
 
  • Gebruik: Voeg enkele druppels van deze essentiële olie toe aan een Aroma diffuser. Ca. 3 druppels per 200ml/ of naar gelang eigen voorkeur.
  • Waarschuwing: Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: Onmiddellijk een Antigifcentrum of arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden.