AD AirAqua type duo Chiaro (hout/wood) Timer, LED, Afneembare top | 400ml | (ultrasone aroma diffuser)

Aroma diffuser duo Chiaro aroma diffuser aroma diffuser duo chiaro hout airaqua duo zonder splitstuk aroma diffuser aroma diffuser open afstandsbediening aroma diffuser duo chiaro
34,99
Prijs per stuk

Productomschrijving


AirAqua DUO Chiaro Aroma diffuser:

(Liever bestellen via bol.com? Deze aroma diffuser als set is ook indirect door ons via bol.com te bestellen)

AirAqua DUO Chiaro is een aroma diffuser met een echte houtkleur! Deze ultrasone aroma diffuser is gebaseerd op de nieuwste techniek. En voldoet daarmee volledig aan de eisen die vandaag de dag aan een aroma diffuser gesteld mogen worden. Het zeer bijzondere aan deze aroma diffuser is de afneembare duale vernevelingskop. Door het weglaten van deze kop ontstaat een volledig ander model aroma diffuser, zodat u deze aroma diffuser altijd bij de smaak van u interieur kan laten passen. Zo kan deze aroma diffuser in zowel moderne als ook klassieke interieuren ingezet worden.
Deze zeer mooi gevormde lichtbruine houtnerf aroma diffuser met LED verlichting komt best tot zijn recht als een van de 7 verschillende ledkleuren is ingeschakeld. De LED verlichting zorgt voor een goede ambiance en natuurlijke sfeer voor bij uw aroma.

Naast het duale effect voor wat betreft het model heeft deze AirAqua Duo Chiaro een timer waarmee u vooraf kunt instellen of u 1, 3 of 6 uur wilt genieten van uw aroma sessie. Uiteraard kunt u ook aanzetten en uitzetten wanneer u dat zelf wilt.

De AirAqua Duo Chiaro is voor een hedendaagse aroma diffuser zeer scherp in de markt gezet en heeft daarmee ook al menig huis verovert. Hij kent een zeer laag energieverbruik en met een reservoir van maar liefst 400ml kan hij tot wel 13h aan een stuk doorgaan met vernevelen.

De AirAqua Duo Chiaro aroma diffuser krijgt u compleet geleverd inclusief de bijbehorende netvoeding-adapter en gebruiksaanwijzing (De Nederlandse variant is van onze site te downloaden). Door slechts enkele druppels (3 tot 4) van de ook bij ons verkrijgbare All-Pura essentiële olie (100% natuurlijke All-Pura geur-olie) aan het water toe te voegen creëert U een goede basis. Door het vernevelen van het door U gekozen Aroma, wordt U in staat gesteld om echt te genieten. 

Gebruik deze aroma diffuser tijdens uw werkzaamheden, studie, feestje of bij een verkoudhoud. U creert een ontspannen sfeer, een concentratiebevordering of een kalmerend/helend middel als ook een insectenafweringsmiddel door het kiezen van het juiste aroma in uw diffuser.

Gebruik heerlijk geurende lavendel olie of bijvoorbeeld anti bacteriële olie in de aroma verspreider en ervaar de therapeutische werking van de dampen.

Dit pracht exemplaar aroma diffuser is een ware eye-catcher in uw interieur. U zult verstelt staan van het aantal vragen wat u erover krijgt. 

Deze Airaqua Chiaro is eenvoudig in te stellen of te bedienen door middel van 2 druktoetsen op de behuizing. De timer kan na 1, 3 of 6 uur automatisch uitschakelen. Functies zoals mate en tijdsduur van verneveling , kleur en soort verlichting  of het volledig in en uit te schakelen zijn op het aroma vernevelaar zelf te regelen.

Standaard wordt een engelstalige handleiding toegevoegd. U kunt de Nederlandse variant echter gewoon van deze site downloaden!De AirAqua DUO Chiaro is voorzien van een CE goedgekeurde 24V europese adapter. Hij is beveiligd middels auto-stop bij leegloop en behoeft weinig onderhoud. Deze nieuwste ultrasone techniek is geruisloos en perfect voor op iedere locatie. Naast aroma diffusie kan deze Aquair Chiaro worden ingezet als een luchtbevochtiger

Specificaties: 
Type:  Duo Chiaro
Kleur:  houtlook
Afmeting: ca. 17*24cm,
Gewicht:  ca. 0,7kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 400 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 60 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 6,5uur / 13uur                               
Opgenomen vermogen: 11 Watt
Aansluiting: 24Volt adapter
Materiaal: PP Kunststof + houtstructuur coating
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50-75m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: JA
Verlichting: JA (lichtstrip)
Afstandsbediening: JA
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE

LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de Aquair Duo Chiaro aroma diffuser!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving