AirAqua Fenix Nero (zwart-keramiek) | Timer, LED, Afstandsbediening | 300ml | (ultrasone aroma diffuser)

aroma diffuser fenix nero fenix noir diffuser keramiek 2 knops difffuser bovenkant diffuser aroma diffuser compleet
44,99
Prijs per stuk
Verwachte levertijd 7 dag(en)
 

Productomschrijving


AirAqua FENIX NERO BLACK Aroma diffuser:

(Liever bestellen via bol.com? Deze aroma diffuser als set is ook indirect door ons via bol.com te bestellen)


Deze AirAqua Fenix nero black is een ware eyechatcher voor uw interieur. Het is een aroma diffuser met een echte keramieken top. Deze keramieken top is zwart van kleur en past mooi op ieders plek. Deze aroma diffuser is gebaseerd op de nieuwste ultrasone techniek en voldoet aan de eisen welke vandaag de dag aan een aroma diffuser gesteld mogen worden.Het bijzondere aan deze diffuser is het mooie keramieken ontwerp in combinatie met een groot reservoir (van maar liefst 300ml) en dat hij voorzien is van een afstandsbediening. 
Deze zeer mooie vaasvormige keramieken zwarte aroma diffuser met een LED-strip komt goed van recht in ieders interieur. Hij is naast de mogelijkheid voor continue/intermitterend gebruik ook voorzien van een Timer, zodoende dat deze automatisch uitschakeld na een bepaalde ingestelde tijd. Verder is deze aroma diffuser voorzien van leegloop protectie. Zit er geen water meer in, dan schakelt de ultrasoon chip vanzelf uit om beschadigiging te voorkomen.

Deze keramieken AirAqua diffuser met LED indicatie zorgt voor een goede ambiance en natuurlijke sfeer. 
De AirAqua Fenix Nero is voor een hedendaagse aroma diffuser zeer scherp in de markt gezet en heeft daarmee ook al menig huis verovert. Hij kent een zeer laag energieverbruik en met een reservoir van maar liefst 300ml. Hij kan daardoor ca. 7uur aan een stuk werken (of het dubbele (14h) in intermitterende modus)

Deze AirAqua Fenix Nero diffuser krijgt u compleet geleverd inclusief de bijbehorende netvoeding-adapter en gebruiksaanwijzing. Door slechts enkele druppels (3 tot 4) van de ook bij ons verkrijgbare essentiële olie aan het water toe te voegen creëert U een goede basis. Door het vernevelen van het door U gekozen Aroma, wordt U in staat gesteld om echt te genieten. 

Gebruik deze aroma diffuser tijdens uw werkzaamheden, studie, feestje of bij een verkoudhoud. U creert een ontspannen sfeer, een concentratiebevordering of wekt kalmte en rust op. Gebruik heerlijk geurende lavendel olie of bijvoorbeeld anti bacteriële olie in de aroma verspreider en ervaar de therapeutische werking van de dampen.Ook kan en aroma diffuser dienst doen als insectenafweringsmiddel door het kiezen van het juiste aroma in uw diffuser. 

Dit pracht exemplaar aroma diffuser is een ware eye-catcher in uw interieur. U zult verstelt staan van het aantal vragen wat u erover krijgt.  Deze AirAqua Fenix Nero is eenvoudig in te stellen doormiddel van druktoetsen of de afstandsbediening. Kies de vernevelingsgraad, kies de tijd, kies de verlichting en stel uw aroma diffuser in naar uw wens. 

De AirAqua Fenix Nero is voorzien van een CE goedgekeurde 24V europese adapter. Deze AirAqua is voorzien van de nieuwste ultrasone techniek, is geruisloos, en perfect voor op iedere locatie. Wacht niet te lang en verwen uzelf of een ander!

Specificaties: 
Type:  Fenix Nero
Kleur:  zwart-keramiek
Afmeting: ca. rond12*22cm,
Gewicht:  ca. 0,5kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 300 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 40 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue/Intermitting):
 ca 7uur / 14uur                               
Opgenomen vermogen: 10 Watt
Aansluiting: 24Volt adapter
Materiaal: PP Kunststof + keramiek
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: JA
Verlichting: JA (lichtstrip)
Afstandsbediening: JA
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE

LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de AirAqua Fenix Nero aroma diffuser!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving