AirAqua Aroma diffuser Amore Chestnut (wood) Led verlichting | 300ml reservoir | (ultrasoon)

aroma diffuser chestnut chestnut aroma diffuser chestnut mistuitlaat aroma diffuser wifi verpakking chestnut diffuser
29,99
Prijs per stuk

Productomschrijving


Aroma diffuser Chestnut Amore van AirAqua:
 

(Liever bestellen via bol.com? Deze aroma diffuser als set is ook indirect door ons via bol.com te bestellen)

Een echt mooie  aroma diffuser van AirAqua passend in vele interieuren. Deze aroma vernevelaar is perfect geschikt om van uw aromadiffusie sessie te genieten en om lekker te ontspannen. Kies voor een etherische olie naar keuze en kom tot rust. Deze diffuser is voorzien van een Ambiancelight en een 300ml groot reservoir. Doordat deze vernevelaar op de nieuwste ultrasone techniek werkt is deze nagenoeg geruisloos. Iemand wat voor AirAqua kiest, kiest voor goede producten en kan hiermee genieten van rust, ontspanning en een inzetten voor eventuele helende doeleinden.

Deze vernevelaar is voorzien van een echte mooie vormgeving welk hem passend maakt voor ieder interieur! Met een vulling water kan deze diffuser tot maar liefst 10uur werken. Als de aroma diffuser leeggeraakt zal deze automatisch stoppen en uitschakelen. Zo kan het ultrasoon element zich niet beschadigen. 

Eenvoud en gemak is kenmerkend voor deze diffuser; gewoon elegant en mooi voor ieders interieur! Twee drukknoppen in te stellen voor ieders gemak. En als dat nog niet genoeg is kan deze ook gekoppeld worden met uw mobiele telefoon (Wifi) om uw aroma diffuser vanuit afstand te bedienen!

Deze aroma diffuser werkt op een 24V adapter en is krachtig in geurafgite. De diffuser is nagenoeg stil. Dat hij werkt op ultrasone trillingen betekenen dat deze voor mens niet hoorbaar zijn. De diffuser is geruisloos; enkel een zacht ventilatorje welke de damp naar boven brengt zou u kunnen horen.

Naast deze AirAqua diffuser leveren wij ook etherische olie. Onze olien zijn 100% natuurlijk en daarmee van hoogwaardige kwaliteit voor in uw aroma diffuser. 

Geurtherapie mogelijkheden zijn eindeloos, maar werken perfect voor ontspanning en rust! Er zijn heel veel voordelen bekend van het gebruik van goede aroma's bij de juiste toepassing. Denk eens aan lavendel voor rust of eucalyptus bij een verkoudheid. Let wel op; er bestaan ook aroma's met chemische samenstelling.
Specificaties: 
Type:  D'Amore Chestnut
Kleur:  houtlook met transparante lichtkap
Afmeting: ca. rond 14,5 x hoog 16,5 cm,
Gewicht:  ca. 320g leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 300 mL,
Max Damp verspreiding:  30 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue):
 ca 10uur                          
Opgenomen vermogen: 15,5 Watt
Aansluiting: 24Volt adapter
Materiaal: PP Kunststof 
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: NEE
Verlichting: JA
Afstandsbediening: VIA APP
Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE, ROHS, FCC
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de AirAqua Chestnut amore aroma diffuser!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving