Aroma diffuser AirAqua Aster (ultrasoon) | USBConnect & LED

aroma diffuser aster usb nieuw aanzicht aroma diffuser aster complete aroma diffuser ultrasone diffuser roos bovenkant
19,99
Prijs per stuk

Productomschrijving


AirAqua Aster (woodlook) Aroma diffuser met USBConnect & LED:


(Liever bestellen via bol.com? Deze aroma diffuser als set is ook indirect door ons via bol.com te bestellen)

Deze aroma diffuser is uitgevoerd in een mooi hootlook. Deze aroma diffuser is voorzien van USBConnect (wordt echter geleverd zonder USB adapter). USBConnect betekend dat u deze aroma diffuser via een powerbank alsook metr usb adapter kunt gebruiken. Zo is deze mobiele aroma diffuser op nagenoeg elke plek in te zetten.

Deze aroma diffuser is gebaseerd op de nieuwste ultrasone techniek welke voor mens en dier niet hoorbaar zijn. Eenvoudig de kabel insteken, vullen met water, geuraroma toevoegen en de usb adapter insteken. Eenmaal drukken op de knop en u kunt genieten van een fijne geur!


Als kenmerken voor deze AirAqua aroma diffuser mag beslist het design worden genoemd. Het past in zowel een modern als ook in een klassiek interieur. In een woonkamer of een badkamer; niets is onmogelijk! Deze Aroma diffuser is voorzien van de nieuwste technieken. De meegeleverde kabel is ca. 1m lang en derhalve overal goed aan te sluiten.

Deze heel bijzondere aroma vernevelaar is zeer goed geprijsd en heeft daarnaast ook nog eens een laag energieverbruikt. Het 120ml ingebouwd reservoir kan er zorg voor dragen dat deze aaneengesloten maar liefst 4uur kan werken. Hiermee is deze aroma diffuser dus ook bij uitstek geschikt voor gebruik op terras, camping, kantoor maar ook gewoon voro in huis. 

Deze aroma diffuser is voorzien van slechts een drukknop. Drukt u een keer dan gaat hij aan en blijft hij de kleur-verlichting afwisselen. Drukt u nogmaals stelt u de (op dat moment oplichtende) kleur vast in, drukt u nogmaals gaat het lucht uit. Drukt u nogmaals stopt ook het vernevelen.

Deze AirAqua Aroma diffuser Aster wordt uiteraard compleet en gebruiksklaar afgeleverd (doch zonder usb adapter/ kunt u evt. wel meebestellen via onze site). Om uw bestelling compleet te maken kunt u eventueel nog (de ook bij ons verkrijgbare) etherische/essentiele olie bijkomen. Deze 100% natuurlijke etherische olien vormen een zeer goede basis voor gebruik in onze aroma diffusers en voor inzet van aroma therapie!

Gebruik deze aroma diffuser niet alleen voor extra sfeer; maar ook tijdens feestjes, verkoudheid of tijdens werk. Zet hem aan tijdens het nemen van een bad! Gebruik heerlijk geurende eucalyptus olie of bijvoorbeeld anti bacteriële olie in de aroma verspreider en ervaar de therapeutische werking van de dampen!


Schroom niet hem veelvuldig te gebruiken; wij zijn er van overtuigd dat u vele positieve vragen en of opmerkingen zult krijgen.  

Door de doordachte werking zal deze aroma luchtbevochtiger zich bij een te laag water reservoir zelf van de voeding af en uitschakelen.

Onze AirAqua Aster aroma diffuser behoeft weinig onderhoud en produceert tijdens het verstuiven van aroma’s voor het menselijk oor nauwelijks geluid. Deze AirAqua Aster verstuiver werkt met veilige lage 5 Volt spanning en heeft uiteraard CE-keur 

Kortom verwen U zelf of iemand anders met deze AirAqua Aster aroma diffuser.
Specificaties: 
Type:  Aster
Kleur:  houtlook

Afmeting: ca. langwerpig 116*116*120mm,
Gewicht:  ca. 0,23kg leeg en zonder adapter
Inhoud water reservoir: 120 mL,
Max Damp verspreiding:  ca 30 mL per uur,         
Verdampingstijd (Continue):
 ca 4uur                              

Opgenomen vermogen: >5 Watt
Aansluiting: 5Volt adapter (Let op; adapter moet >1A uitvoer)
Materiaal: PP Kunststof

Geadviseerde gebruik oppervlakte: 40m2
Bluetooth speaker: NEE
Timer: NEE
Verlichting: JA
Afstandsbediening: NEE

Auto-Off bij leegloop: JA
Handleiding: JA
Keurmerk: CE


LET OP: VAAK GEHOORDE MISVATTING:
Inhoud van het reservoir zegt niets over afgifte geur |
Een groot reservoir behoeft bij gelijke damp verspreiding ook meer etherische olie voor zelfde geurverspreiding! 
lucht-bevochtigers is uw leverancier voor de AirAqua Aster aroma diffuser!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving