Ventilatoren

Bladloze Aeroflow Hot en Cool + Dyson Hot & Cool ventilatoren |

Aeroflow (Aroma) Mist design ventilatorenBij lucht-bevochtigers leveren wij niet alleen maar luchtbevochtigers, essentiele olien en aroma diffusers. Maar sinds kort ook ventilatoren.


Aeroflow ventilatoren; Stay cool with Design


 Wij hebben ons ook gericht op de niet standaard dyson en aeroflow design ventilatoren welke qua design of toepassing wellicht interessant voor u zijn. Wij leveren bladloze hot en cool design ventilatoren (Dyson + Aeroflow), maar ook design vernevelings / luchtbevochtende ventilatoren. Aan laatstgenoemde kunt u eventueel weer een aroma toevoegen om te genieten van uw geur naar keuze.


 

gratis verzending
 
Bezig met laden...
AeroFlow (3 in 1) Mistfan type FS06 - LCD Mist (Wit/Zwart) - Ventilator

AeroFlow (3 in 1) Mistfan type FS06 - LCD Mist (Wit/Zwart) - Ventilator

139,95

3 in 1 ventilator, luchtbevochtiger, als ook Aroma diffuser! 40cm diameter / 130cm hoog / lcd display / roteren / aroma toevoer / 250ml/h bevochtigen! compleet geleverd incl....

139,95

AeroFlow (3 in 1) Mistfan type FS06 - LCD Mist (Zwart) - Ventilator

AeroFlow (3 in 1) Mistfan type FS06 - LCD Mist (Zwart) - Ventilator

139,95

3 in 1 ventilator, luchtbevochtiger, als ook Aroma diffuser! 40cm diameter / 130cm hoog / lcd display / roteren / aroma toevoer / 250ml/h bevochtigen! compleet geleverd incl....

139,95


VOOR 23.00H BESTELD, IS MORGEN GELEVERD! (BELGIE 21.00H)bladloze ventilator  mist ventilator 

 

AeroFlow Q8/PRO & Dyson AM09 (voorheen AM05) Hot & Cool design ventilatoren:


Onze Dyson AM09 cool en hot & Aeroflow bladloze design ventilatoren kunnen op warme dagen zorgen voor verkoeling, maar dankzij de nieuwste techniek kunnen ze nu ook verwarmen in winter! Zowel de Dyson AM09 (opvolger van de Dyson AM05) als de Aeroflow Q8PRO/WHITE + Q8PRO/BLACK torenventilatorens zuigen door de onder gelegen luchtopening frisse lucht naar binnen. Door een unieke techniek worden bij zowel de Dyson AM09 design ventilator als ook bij de nieuwste Aeroflow design ventilatortorens omringende lucht meegetrokken welke het proces van luchttoevoer versnelt. Door toepassing van verwarmingselement in o.a. de dyson am09 kan deze normaliter verkoelende lucht nu ook verwarmd worden. Waardoor deze Dyson + Aeroflow design ventilatoren zowel in de winter als ook in zomer ingezet kunnen worden.AeroFlow (Aroma) Mist ventilatoren:


Wellicht herken je ze vanuit warme landen. Ventilatoren welke een verkoelende lucht uitblazen. Vanaf nu zijn deze ook in Nederland leverbaar. Het principe is eigenlijk gelijk aan een normale ventilator met bladen, alleen dan nu met ionisator en vernevelingsfunctie. De ionisator functie zorgt voor een prettig binnenklimaat en het vernevelingsfunctie zorgt ervoor dat evenals bij een luchtbevochtiger er mist / koele waterdamp de ruimte in wordt geblazen. Door dit all-in principe is dit de ideale ventilator voor zomer en winter. In de zomer voor verkoeling en in de winter om uw luchtvochtigheid op peil te houden

Let op; enkel de Aerflow heat & cool en Dyson Hot & Cool design ventilatoren zijn bladloos uitgevoerd en zijn niet geschikt voor verneveling. De mist ventilatoren wel, maar daarentegen niet bladloos!
Kenmerken bladloze Aeroflow Q8PRO & Dyson AM09 Hot & Cool staande ventilatoren:


Bladloze Aeroflow & cool + hot Dyson AM05 en AM09 ventilatoren zijn echte eye-catchers voor in uw woonkamer. Unieke dyson am09 en aeroflow technologie laat lucht versnellen waardoor deze als een ventilator de ruimte in kan stromen. Deze dyson & aeroflow design ventilatoren kunnen zowel verwarming als verkoeling brengen en maken deze dyson en aeroflow producten daarom bij uitstek geschikt voor zowel zomer als winter. Beide soorten ventilatoren (dyson am09 & aeroflows Q8/PRO) zijn uitgerust met een thermostraat waarmee de temperatuur zelf geregeld kan worden. Door het ontbreken van een rooster/bladen is de dyson als ook de aeroflow design ventilator makkelijk schoon te houden. De verwarmingselementen zijn onzichtbaar en daarom is dit de design ventilator bij uitstek. Op zoek naar de Dyson AM05 of AM09 Hot & Cool of Aeroflow Q8PRO/WHITE (wit) + Q8PRO/BLACK (zwart) Hot & Cool ventilator? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Kenmerken: (Zowel dyson am09 als Aeroflow)

 
 • Bladloze staande ventilatoren zijn eenvoudig schoon te maken
 • Draaibeweging om de lucht mooi over de ruimte te verspreiden
 • Digitaal display om de temperatuur te regelen.
 • Krachtige luchtstroom met hot & cool functie 
 • Geleverd incl. afstandsbediening om vanaf afstand in te regelen
 • Zeer stijlvolle design staande ventilator
 • Voor zomer en winter
 
 

Kenmerken Aeroflow mist ventilatoren:


Beste verkoeling als ook verfrissing met onze aeroflow mist ventilator. Verschillende snelheden geven u keuze aan instelling. De ventilatoren zijn draaibaar en verspreiden daarom zowel de frisse lucht als ook de nevel in alle richtingen. Onze mist ventilator is uitgerust met een duidelijk digitaal display voor al uw instelling. Mocht u echter lekker op de bank willen blijven zitten, niet getreurt, hij wordt ook standaard geleverd met afstandsbediening. Gebruik deze ventilator voor verkoeling de winter of voor luchtbevochtiging in de winter. Voeg in het aroma-vakje enkele druppel aromatische etherische olie toe en geniet van de geuren van lavendel, tea tree of pepermunt.  De zwarte mist ventilator van Aeroflow past perfect in ieder interieur!
 
 • Vierdubbele werking; verkoelen, aroma verspreiden, lucht bevochtigen en muggen verjagen.
 • Mistfunctie voor extra verkoeling
 • Timerfunctie om de tijd vooraf in te stellen welke de ventilator moet aanstaan.
 • Draaifunctie
 • In zomer en winter te gebruiken
 • Afstandsbediening voor bediening op afstand
 • Aroma functie


Lucht-bevochtigers is uw aanbieder voor exclsieve design torenventilatoren! Bladloze Dyson am09 hot en cool of Aeroflow hot en cool design ventilatoren of mist ventilatortorens voor aroma's! 


De waardering van www.lucht-bevochtigers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 452 reviews.