Luchtbevochtiger AirAqua Alpha II WIT - topfill - ionisator - timer - hygrom [4.6L]

luchtbevochtiger alpha wit luchtbevochtiger alpha wit   Sleep hier een bestand naartoe of selecteer een bestand Geen bestand gekozen  alpha 2 w display alpha wit luchtbevochtiger dampuittrede luchtbevochtiger zijkant luchtbevochtger klapje waterbijvullen alpha luchtbevochtiger handvat luchtbevochtiger topstuk ultrasoon en aroma filter onderstuk luchtbevochtiger totaalaanzicht bevochtiger afstandsbediening alpha luchtbevochtiger onderkant luchtbevochtiger
79,99
Prijs per stuk

Productomschrijving

AirAqua ALPHA II WIT (voorzien van hygrometer)
 

 

Ben je op zoek naar een luchtbevochtiger die niet alleen effectief is, maar ook gemakkelijk is in gebruik en veelzijdig is? Zoek dan niet verder dan de AirAqua Alpha II! Deze luchtbevochtiger is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt tal van voordelen die ervoor zorgen dat je altijd geniet van een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Een van de meest unieke eigenschappen van de AirAqua Alpha II is de manier waarop deze wordt bijgevuld. In tegenstelling tot traditionele luchtbevochtigers, waarbij je het reservoir vanaf de onderkant moet bijvullen, heeft de AirAqua Alpha II een handige topfill-functie. Dit betekent dat je de luchtbevochtiger kunt bijvullen met een gietertje, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over waterdruppels die door je hele huis verspreid raken. De indicator aan de voorkant laat zien hoe vol de luchtbevochtiger is, en als je geen gieter bij de hand hebt, kun je het topstuk ook gemakkelijk afnemen (met het verborgen hendeltje) en meenemen naar de kraan.

Maar dat is niet het enige voordeel van de AirAqua Alpha II. Deze luchtbevochtiger is ook in staat om automatisch de gewenste relatieve luchtvochtigheid in je kamer te regelen. Stel gewoon de gewenste waarde in en de luchtbevochtiger doet de rest. Als de luchtvochtigheid meer dan 5% lager wordt dan de ingestelde waarde, schakelt de luchtbevochtiger automatisch (weer) in en voegt vocht toe aan de lucht. Zo ben je altijd verzekerd van een gezond binnenklimaat. Een ander voordeel van de AirAqua Alpha II is de ionisator die in de machine is ingebouwd. Deze voegt voortdurend ionen toe aan de lucht, waardoor deze wordt gereinigd. Daarnaast wordt de lucht ook gereinigd door de keramische filter die standaard wordt meegeleverd. Deze filter vangt kalk, vuil en andere deeltjes op, zodat je altijd schone en gezonde lucht inademt. De luchtinlaat is voorzien van een filter om stof buiten de behuizing te houden en er is ook een filter in de watertank om het water te filteren. Zo ben naast een voldoende vochtige omgeving ook verzekerd van een schone leefruimte, waarbij je slijmvliezen, ogen, huid, meubels, bloemen en planten ook nog eens veel baat hebben. En als je graag een heerlijke geur aan de lucht wilt toevoegen, heeft de AirAqua Alpha II ook nog eens een aroma tray in het onderstel. Je kunt enkele druppels geurolie in het blauwe bakje met filter druppelen, zodat de geur via de lucht in de ruimte wordt verspreid. Zo geniet je niet alleen van schone en gezonde lucht, maar ook van een aangename geur!

Deze Alpha type II luchtbevochtiger van AirAqua is uitgerust met een mooi weggewerkt display en een reservoir van maar liefst 4,6 liter. Hierdoor kunt u de luchtvochtigheid in uw woning minimaal 15 uur lang op peil houden. Met de handige afstandsbediening kunt u de vier bedieningstoetsen op de luchtbevochtiger eenvoudig regelen. U kunt de dubbele mistuitvoer regelen in iedere gewenste stand Kortom, de Alpha type II luchtbevochtiger van AirAqua is de perfecte oplossing voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. Dankzij de innovatieve topfill-functie is het bijvullen van water eenvoudig en zonder morsen mogelijk, terwijl de automatische regeling van de luchtvochtigheid zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in uw huis.

Of u nu last heeft van droge lucht, of gewoon op zoek bent naar een manier om uw leefomgeving gezonder en comfortabeler te maken, de Alpha type II luchtbevochtiger van AirAqua is de ideale keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van een gezonde en comfortabele leefomgeving in uw huis. Vanwege zijn uitstekende prijskwaliteit verhouding is onze Aquair Alpha II een echte aanrader voor elk huis of kantoor.  
 

 

Kenmerken:
- Luchtvochtigheid automatisch instelbaar
- Hoog rendement en zuinig in gebruik (25W)
- LED-display
- Timer: 1 – 24 u
- Ionisatiefunctie voor verbetering van de luchtkwaliteit 
- Topfill bevochtiger met Afneembare tank (4,6 l) (UNIEK!!!)
- Automatische uitschakeling bij lege tank
- Voor ruimtes tot 60 m²
- Temperatuurweerg. +- 3graden / Luchtvochtigheidsw. +-10%punt
- CE gekeurd
- Nederlandse handleding
- Aroma Tray
- Afstandsbediening


Specificaties: 
type:  Aquair Alpha II
Afmeting: ca. 230 / 170 / 300mm,
Gewicht:  maximaal ca. 6kg gebruiksklaar
Inhoud water reservoir:  4,6 Liter                ,
Max Damp verspreiding:  ca 300 mL per uur
Opgenomen vermogen: 25 Watt ,
Aansluiting: netstekker 230Volt  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 60m2, (144m3)

(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect via bol.com te bestellen)


Deze AirAqua Alpha II wordt compleet en gebruiksklaar geleverd, incl. waterfilter, aromafilter, afstandsbediening en handleiding!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving