LB AirAqua (wit) type Alpha II (hygrometer; ionisator; timer + topfill) [4.6L]

119,95 incl. btw
99,95
Prijs per stuk

Productomschrijving

AirAqua ALPHA II WIT (voorzien van hygrometer)

(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect via bol.com te bestellen)


Deze AirAqua Alpha II is onze, stijlvolle op ultrasone techniek gebaseerde Luchtbevochtiger welke gecombineerd een ionisator en aroma verneverlaars functie biedt. Deze luchtbevochtiger heeft een inhoud van 4,6 liter en is voorzien van de nieuwste techniek

Kenmerkend voor de Aquair Alpha II is het moderne design waardoor deze vernevelaar vrijwel overal uitstekend geplaatst kan worden. Het design is opgebouwd uit kwalitatief nette en degelijk ogende materialen waardoor deze Vochtvernevelaar een goede uitstraling heeft. Ook is deze luchtbevochtiger en luchtreiniger met zijn fraai in het design weggewerkte LCD touch-panel en 4 bedieningstoetsen bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Verder doet deze luchtbevochtiger aan de uittredende waterdamp negatieve zuurstof ionen toevoegen. Deze negatieve zuurstof ionen zorgen voor een zuivere en frisse lucht . Doordat de Alpha is uitgerust met een filter worden deze deeltjes bij herintreden door de filter opgenomen. Door deze negatieve Ionisatie van de lucht zal deze worden gereinigd en de ruimte zich vullen met frisse schone lucht waardoor kiemvorming van schimmel, en het ontstaan van bacteriën, en virussen wordt afgeremd.  Standaard wordt er een filterset meegeleverd. De filterset is niet noodzakelijk voor werking/ echter voor optimale functionaliteit en zuivering adviseren wij u deze wel in te zetten. Nieuwe filtersets zijn eenvoudig bij te bestellen.

De Aquair Alpha is veel meer dan alleen een damp verstuiver. Zo is deze luchtbevochtiger voorzien van een automatisch vocht balans systeem welk het ingestelde vochtpercentage continue op dat niveau houd . U stelt eenvoudig de gewenste waarde in. Bereikt hij deze waarde dan stopt hij vanzelf/ neemt de waarde met 5% af zal hij vanzelf continueren. De mistuitlaat laat de fijne damp naar alle richtingen uitwaait.

Zowel de hoeveelheid van de vochtige damp lucht alsook de tijdsduur van de bevochtiging kan manueel worden Ook kan gekozen worden om de luchtvochtigheid automatisch op het ingestelde wenselijk percentage te houden.

In het onderstel bevindt zich een (blauwkleurige) aroma-tray met spons waar u enkele druppels essentiele olie op kunt druppelen (Zie ook etherische olie op onze site). U kunt daarmee een (licht) aromatische geur verspreiden tijdens de luchtbevochtigingssessie.

De Aquair Alpha II is met een geluid van maximaal 35dB erg stil en komt overeen met af en toe het water in het reservoir lichtjes te horen borrelen. Deze luchtbevochtiger met luchtzuiveringsfunctie heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en bovendien een laag energie verbruik. Het ingebouwde waterreservoir van maar liefst 4,6 Liter zorgen ervoor dat U tot wel 15 uur lang continue een ruimte kunt bevochtigen zonder te hoeven bij te vullen.

De Aquair Alpha heeft CE keur en bovendien voorzien van een vloeistof niveau beveiliging in het reservoir welke de verneveling automatisch zal uitschakelen als zich te weinig water in het reservoir bevind. Wij leveren deze lucht bevochtiger compleet met hiervoor geschikt aansluitsnoer met stekker voor 220-230V. en 50-60Hz. Alle functies zijn compleet bedienbaar vanaf de op het toestel aanwezige toetsen. Tevens is nog een draadloze afstandsbediening bijgesloten waarmee alle ook functies kunnen worden bediend en zit er een Nederlandse handleiding in de doos.

Vanwege zijn uitstekende prijskwaliteit verhouding is onze Aquair Alpha II een echte aanrader voor elk huis of kantoor.  


Kenmerken:
- Luchtvochtigheid automatisch instelbaar
- Hoog rendement en zuinig in gebruik (25W)
- LED-display
- Timer: 1 – 24 u
- Ionisatiefunctie voor verbetering van de luchtkwaliteit 
- Topfill bevochtiger met Afneembare tank (4,6 l) (UNIEK!!!)
- Automatische uitschakeling bij lege tank
- LED-licht waarschuwt bij een lege
- Voor ruimtes tot 60 m²
- Temperatuurweerg. +- 3graden / Luchtvochtigheidsw. +-10%punt
- CE gekeurd
- Nederlandse handleding
- Aroma Tray
- Afstandsbediening


Specificaties: 
type:  Aquair Alpha II
Afmeting: ca. 230 / 170 / 300mm,
Gewicht:  maximaal ca. 6kg gebruiksklaar
Inhoud water reservoir:  4,6 Liter                ,
Max Damp verspreiding:  ca 300 mL per uur
Opgenomen vermogen: 25 Watt ,
Aansluiting: netstekker 230Volt  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 60m2, (144m3)


Deze AirAqua Alpha II wordt compleet en gebruiksklaar geleverd, incl. waterfilter, aromafilter, afstandsbediening en handleiding!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving