luchtbevochtiger AirAqua ALPHA II (zwart) (Timer, top vuller, Auto-regulator) [4.6L]

119,95 incl. btw
99,95
Prijs per stuk

Productomschrijving

AirAqua ALPHA II wit luchtbevochtiger met hygrometer!

(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect via bol.com te bestellen)


Deze Alpha type II luchtbevochtiger is de meest verkochte luchtbevochtiger van Aquair. Hij is leverbaar in zowel zwart als ook wit. Veelzijdigheid en gebruikersgemak maken hem tot een absoluut top-product!.

Wat deze luchtbevochtiger uniek maakt is zijn wijze van bijvullen.

Voorheen waren luchtbevochtigers altijd bodem-vullers. U nam het reservoir af/ liep hiermee naar de kraan en vulde hem van de onderkant bij en plaatste hem terug op het onderstel. Als u eerder een luchtbevochtiger had, herkend u het vast; Waterdruppels door uw gehele woning. Naast deze vreselijke irritatie is het ook nog eens een zwaar ding om mee op en neer te dragen.

Nu betreffende de Aquair Alpha; dit betreft een type topfill bevochtiger. Deze Aquair Alpha heeft een klepje aan de bovenkant waarmee u hem gewoon met een gietertje kunt bijvullen. De indicator aan de zijkant geeft aan hoe vol dat de luchtbevochtiger is. Maar bijzonder genoeg heeft men hem zo weten te ontwerpen dat u ook het topstuk kunt afnemen middels het verborgen hendeltje en alsnog ermee naar een kraan kunt lopen. Voor mocht u even geen gieter bij de hand hebben.

Naast dit grote gebruikersgemak kan deze luchtbevochtiger automatische de gewenste relatieve luchtvochtigheid in uw kamer op het juiste peil regelen en bent u altijd verzekerd van een goede luchtkwaliteit in uw woning. U stelt u waarde in; de luchtbevochtiger zal tot deze waarde bevochtigen en automatisch uitschakelen. Geraakt de luchtvochtigheid 5% lager dan ingesteld, dan zal hij weer aanspringen en automatisch bij-bevochtigen.

Deze luchtbevochtiger is voorzien van een ionisator welke, zodra de machine aanstaat, voortdurend ionen toevoegt aan de lucht en deze daarmee reinigt. De keramische filter welke standaard wordt meegeleverd vangt en reinigt daarmee aanvullend. Naast een keramisch filter zit er ook een filter voor de luchtinlaat om stof buiten de behuizing te houden/ zit er en filter in de watertank om het water te filter. Zo bent u verzekerd van een voldoende vochtige maar vooral ook schone leefruimte. Uw slijmvliezen, ogen, huid, meubelen en bloemen en planten zullen veel baat hebben van dee bevochtiger.

Wilt u geur toevoegen aan de lucht welke uittreedt dan heeft deze luchtbevochtiger een aroma tray in het onderstel. In het blauwe bakje met filter kunt u enkele druppels geurolie druppelen. De geur zal via de lucht meegenomen worden in de ruimte!

Deze Alpha II bevochtiger van Aquair is een absoluut topproduct. Hij werkt op basis van ultrasone verneveling en is daardoor uiterst zuinig. De luchtbevochtiger is in 3 intensiteiten regelbaar; heeft een nachtverlichting en timer. Deze complete luchtbevochtiger zal u zeker niet teleurstellen.Kenmerken:
- Luchtvochtigheid automatisch instelbaar
- Hoog rendement en zuinig in gebruik (25W)
- LED-display
- Timer: 1 – 24 u
- Ionisatiefunctie voor verbetering van de luchtkwaliteit
- Topfill bevochtiger met Afneembare tank (4,6 l) (UNIEK!!!)
- Automatische uitschakeling bij lege tank
- LED-licht waarschuwt bij een lege
- Voor ruimtes tot 60 m²
- Temperatuurw. +- 3graden / Luchtvochtigheidsw. +-10%punt
- CE gekeurd
- Nederlandse handleding
- Aroma Tray
- Afstandsbediening


Specificaties: 
type:  Aquair Alpha II
Afmeting: ca. 230 / 170 / 300mm,
Gewicht:  maximaal ca. 6kg gebruiksklaar
Inhoud water reservoir:  4,6 Liter                ,
Max Damp verspreiding:  ca 300 mL per uur,
Opgenomen vermogen: 25 Watt ,
Aansluiting: netstekker 230Volt  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 60m2, (144m3)


Deze AirAqua Alpha II wordt compleet en gebruiksklaar geleverd, incl. waterfilter, aromafilter, afstandsbediening en handleiding!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving