AirAqua Alpha II luchtbevochtiger ZWART - topfill - ionisator - timer [4.6L]

luchtbevochtiger alpha zwart luchtbevochtiger aanzicht luchtbevochtiger alpha zwart hendel alpha luchtbevochtiger showfoto luchtbevochtiger display alpha luchtbevochtiger alpha zwart afstandsbediening CE FCC ROHS luchtbevochtiger alpha binnenkant luchtbevochtiger klepje bovenkant alpha bovenstuk alpha II AirAqua Alpha II  luchtbevochtiger ZWART - topfill - ionisator - timer [4.6L]
79,99
Prijs per stuk

Productomschrijving

AirAqua ALPHA II wit luchtbevochtiger met hygrometer!

 

 

De Alpha II luchtbevochtiger van AirAqua is de meest verkochte luchtbevochtiger van het merk. Dit top-product is verkrijgbaar in zowel zwart als wit en staat bekend om zijn veelzijdigheid en gebruikersgemak.

Wat deze luchtbevochtiger zo uniek maakt, is zijn wijze van bijvullen. In tegenstelling tot traditionele bodem-vullers heeft de Aquair Alpha II een topfill-functie. U kunt hem gemakkelijk bijvullen met een gietertje dankzij het klepje aan de bovenkant. De indicator aan de voorkant laat u zien hoe vol de luchtbevochtiger is. Mocht u geen gieter bij de hand hebben, dan kunt u het topstuk afnemen middels het verborgen hendeltje en alsnog ermee naar een kraan lopen.

Naast het grote gebruikersgemak regelt deze luchtbevochtiger automatisch de gewenste relatieve luchtvochtigheid in uw kamer en bent u altijd verzekerd van een goede luchtkwaliteit in uw woning. U stelt de gewenste waarde in en de luchtbevochtiger zal automatisch bevochtigen tot deze waarde en vervolgens uitschakelen. Wanneer de luchtvochtigheid 5% lager is dan de ingestelde waarde, zal de luchtbevochtiger weer aanspringen en automatisch bij bevochtigen.

Deze luchtbevochtiger is voorzien van een ionisator die voortdurend ionen toevoegt aan de lucht en deze daarmee reinigt zodra de machine aanstaat. De keramische filter die standaard wordt meegeleverd vangt en reinigt daarnaast ook aanvullend. Er zit ook een filter voor de luchtinlaat om stof buiten de behuizing te houden en een filter in de watertank om het water te filteren. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een voldoende vochtige en schone leefruimte. Uw slijmvliezen, ogen, huid, meubelen en bloemen en planten zullen veel baat hebben bij deze luchtbevochtiger.

Als u geur wilt toevoegen aan de uitgestoten lucht, heeft deze luchtbevochtiger een aroma tray in het onderstel. U kunt enkele druppels geurolie druppelen in het blauwe bakje met filter en de geur zal via de lucht worden meegenomen in de ruimte. Deze Alpha type II luchtbevochtiger van AirAqua is uitgerust met een mooi weggewerkt display en een reservoir van maar liefst 4,6 liter. Hierdoor kunt u de luchtvochtigheid in uw woning minimaal 15 uur lang op peil houden. Met de handige afstandsbediening kunt u de vier bedieningstoetsen op de luchtbevochtiger eenvoudig regelen. U kunt de dubbele mistuitvoer regelen in iedere gewenste stand.

Deze Alpha II bevochtiger van AirAqua is een absoluut topproduct. Het werkt op basis van ultrasone verneveling en is daardoor zeer zuinig. De luchtbevochtiger is in 3 intensiteiten regelbaar, heeft een nachtverlichting en timer. Deze complete luchtbevochtiger zal u zeker niet teleurstellen.Kenmerken:
- Luchtvochtigheid automatisch instelbaar
- Hoog rendement en zuinig in gebruik (25W)
- LED-display
- Timer: 1 – 24 u
- Ionisatiefunctie voor verbetering van de luchtkwaliteit
- Topfill bevochtiger met Afneembare tank (4,6 l) (UNIEK!!!)
- Automatische uitschakeling bij lege tank
- Voor ruimtes tot 60 m²
- Temperatuurw. +- 3graden / Luchtvochtigheidsw. +-10%punt
- CE gekeurd
- Nederlandse handleding
- Aroma Tray
- Afstandsbediening


Specificaties: 
type:  Aquair Alpha II
Afmeting: ca. 230 / 170 / 300mm,
Gewicht:  maximaal ca. 6kg gebruiksklaar
Inhoud water reservoir:  4,6 Liter                ,
Max Damp verspreiding:  ca 300 mL per uur,
Opgenomen vermogen: 25 Watt ,
Aansluiting: netstekker 230Volt  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 60m2, (144m3)

 

(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect via bol.com te bestellen)


Deze AirAqua Alpha II wordt compleet en gebruiksklaar geleverd, incl. waterfilter, aromafilter, afstandsbediening en handleiding!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving