€ 59,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

AirAqua Jota Luchtbevochtiger WIT (ultrasoon)

(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect via bol.com te bestellen)


Gezonde lucht heeft een luchtvochtigheid tussen de 40 en 60%. Tijdens winterdagen wordt de luchtvochtigheid vaak lager door het opstoken van de verwarming. We ademen dan te droge lucht in. Droge lucht is ongezond en kan prikkelend werken op de luchtwegen en ogen. Vermoedheid en verslechterde concentratie zijn gehoorden klachten. Een luchtbevochtiger als de AirAqua Jota kan hier verandering in brengen,

Deze AirAqua Jota luchtbevochtiger is een middenklasser bevochtiger zonder al te veel extra’s / maar met een mooi strak design en bovendien heel makkelijk in gebruik.

In tegenstelling tot de wat oudere luchtbevochtigers is de AirAqua Jota een van nieuwste typen topfill bevochtiger welke u van de bovenkant kunt bijvullen. Even het dekseltje afnemen en water toevoegen. Met de draaiknop kunt u de bevochtiger aanzetten en regelen in de stand van mistuittrrede welke u wenst. Kortom, vullen met water en aanzetten.

Deze Jota luchtbevochtiger schakelt automatisch af als de watertank leeg is. Is verkrijgbaar in wit en zwart en is volledig gemaakt van polypropeen en heeft een RVS kapje om de utrasoon chip. Doordat hij volledig van PP gemaakt is kunt u in de watertank als ook in de bodem enkele druppels etherische geurolie toevoegen om tijdens het bevochtigen van de lucht ook een geur aan te brengen. 

Deze luchtbevochtiger is ook uitgerust met een ionisator welke standaard, bij aanzetten, aanstaat. Deze ionisator voegt ionen toe aan de lucht waardoor vieze deeltjes zich gaan hechten en zo het aantal actieve bacterien in de lucht wordt vermindert. 

De water-tank is voorzien van een filter welke het water en de lucht extra zuivert. Deze filter is gemakkelijk te wisselen (en te bestellen via de site) voor een nieuwe mocht deze vuil zijn geraakt. 

Optioneel kan er ook een keramisch filter worden besteld (gelijk aan die van de Alpha II); deze kan vuildeeltjes welke opgenomen zijn door de ionen extra eruit filteren. Deze optionele filter kan in het bodemstuk geklikt worden en zal de, al nagenoeg geruisloze airaqua Jota nog iets in geluid dempen. Echter let wel; deze optionele filter is niet geschikt voor gebruik in combinatie met Etherische/Essentiele olie. 
 

Kenmerken:
- Luchtvochtigheid manueel
- Hoog rendement en zuinig in gebruik (25W)
- Ionisatiefunctie voor verbetering van de luchtkwaliteit
- Topfill bevochtiger 3,5L
- Automatische uitschakeling bij lege tank
- LED-licht waarschuwt bij een lege
- Voor ruimtes tot 50 m²
- CE gekeurd
- Nederlandse handleding
- Aroma bestendig


Specificaties:
type:  AirAqua Jota 
Afmeting:ca. 210 / 180 / 340mm,
Gewicht:  ca. 5kg gebruiksklaar
Inhoud water reservoir:  3,5 Liter                ,
Max Damp verspreiding:  ca 300 mL p/u                                        
Opgenomen vermogen: 25 Watt ,
Aansluiting: netstekker 230Volt  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2, (120m3)

 

Deze AirAqua Jota wordt compleet en gebruiksklaar geleverd, incl. tankfilter en handleiding!

€ 59,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen