luchtbevochtiger AirAqua Jota WIT | ultrasoon - manueel - topfill [3.5L]

luchtbevochtiger jota wit draaiknop airaqua jota wit luchtbevochtiger nozzle luchtbevochtiger airaqua wit luchtbevochtiger topfill bovenstuk topfill airaqua luchtbevochtiger rvs ultrasoon chip airaqua aansluiting CE keur airaqua luchtbevochtiger
54,99
Prijs per stuk

Productomschrijving

AirAqua Jota Luchtbevochtiger WIT (ultrasoon) 

 

AirAqua heeft met de Jota een uitstekende luchtbevochtiger op de markt gebracht. Deze luchtbevochtiger is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken luchtbevochtiger. Het apparaat is voorzien van een Topfill reservoir, wat betekent dat u het water eenvoudig aan de bovenkant kunt bijvullen door simpelweg het deksel af te nemen. Dus geen onhandige, zware, bodemvuller welk geheid knoeien met zich mee brengt.

De AirAqua Jota luchtbevochtiger is verkrijgbaar in zowel zwart als wit. AirAqua heeft voor een uniek ontwerp gekozen door de grijze bovenkant en draaiknop toe te voegen, waardoor het apparaat er net iets anders uitziet dan andere luchtbevochtigers op de markt. De grijze kleur zorgt er bovendien voor dat eventueel stof en kalk minder opvallen dan bij een geheel wit of zwart model.

Dit model luchtbevochtiger is handmatig in te stellen met behulp van de draaiknop en is voorzien van een automatische uitschakeling bij leegloop. Wanneer de luchtbevochtiger is gevuld met water, kunt u eenvoudig de gewenste bevochtigingsgraad instellen. Zodra het waterreservoir leeg is, schakelt de luchtbevochtiger automatisch uit om energie te besparen.

De AirAqua Jota luchtbevochtiger is gemaakt van PolyPropeen en heeft een RVS chipcoating, waardoor u etherische olie direct in het apparaat kunt gebruiken om extra geur aan de lucht toe te voegen. Dit is een unieke eigenschap die niet bij alle luchtbevochtigers mogelijk is. Bovendien is deze luchtbevochtiger voorzien van een filterset en ionisator, die automatisch worden ingeschakeld zodra het apparaat aanstaat. De filter bevindt zich in het waterreservoir en kan eenvoudig worden vervangen door een nieuwe filter (los verkrijgbaar via de website). De ionisator voegt ionen toe aan de lucht, waardoor vuil en bacteriën worden aangetrokken en neerslaan, waardoor de lucht schoner wordt.

Als optionele accessoire is er ook een keramisch filter verkrijgbaar (gelijk aan die van de Alpha II), dat de werking van de ionisator en kalkvang kan versterken. Dit filter kan echter niet worden gebruikt in combinatie met etherische oliën en is daarom alleen optioneel verkrijgbaar.

Vanwege de stille werking (je hoort een heel zachte ventilator en af en toe waterdoorval) en zien we deze luchtbevochtiger vaker terug op slaapkamers. Verder is vanwege het een-knop-gebruik het een machine welk we ook vaak bij de "oudere" mens terugzien.

Al met al is de AirAqua Jota luchtbevochtiger een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken luchtbevochtiger.


 

Kenmerken:
- Luchtvochtigheid manueel
- Hoog rendement en zuinig in gebruik (25W)
- Ionisatiefunctie voor verbetering van de luchtkwaliteit
- Topfill bevochtiger 3,5L
- Automatische uitschakeling bij lege tank
- LED-licht waarschuwt bij een lege
- Voor ruimtes tot 50 m²
- CE gekeurd
- Nederlandse handleding
- Aroma bestendig


Specificaties:
type:  AirAqua Jota 
Afmeting:ca. 210 / 180 / 340mm,
Gewicht:  ca. 5kg gebruiksklaar
Inhoud water reservoir:  3,5 Liter                ,
Max Damp verspreiding:  ca 300 mL p/u                                        
Opgenomen vermogen: 25 Watt ,
Aansluiting: netstekker 230Volt  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2, (120m3)

 

(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect via bol.com te bestellen)

 

Deze AirAqua Jota wordt compleet en gebruiksklaar geleverd, incl. tankfilter en handleiding!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving