AirAqua zwarte luchtbevochtiger type Jota | manueel, topfill en gebruiksklaar [3.5L]

59,95
Prijs per stuk

Productomschrijving

AirAqua Jota Luchtbevochtiger Zwart (ultrasoon)

(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect via bol.com te bestellen)


Een luchtbevochtiger zoals deze AirAqua Jota kan ervoor zorgen dat de luchtvochtigheid wordt verhoogd doordat het apparaat water omzet naar fijne nevel voor in de lucht. Hij zorgt ervoor dat deze nevel de ruimte in wordt geblazen waardoor de luchtvochtigheid wordt verhoogd. Ogen zullen minder prikkelend aanvoelen/ hooikoorts zal minder goed merkbaar zijn. Droge hoest zal minder pijnlijk zijn.

Onze aroma diffuser van AirAqua type Jota is ons goede middenklasser voor luchtbevochtiging zonder al te veel extra’s. Heel makkelijk in gebruik, veilig in gebruik en zorgt voor een goede luchtbevochtiging.

Deze Jota luchtbevochtiger is er eentje van het nieuwste type voorzien van Topfill reservoir. Dit betekent dat u gewoon de deksel kunt afnemen en de luchtbevochtiger aan de bovenkant kunt bijvullen. 


Deze bevochtiger is een manueel model en voorzien van auto-off bij leegloop. Heeft u de luchtbevochtiger voorzien van water; dan kunt u eenvoudig aan de draaiknop draaien en de gewenste bevochtiging regelen. Is hij leeg schakelt hij automatisch uit.

Qua kleurstelling is dit model verkrijgbaar in zwart als ook wit. AirAqua heeft gekozen voor een grijze bovenkant en draaiknop om het design een eigen twist te geven. Grijs omdat dat stof en eventuele kalk veel minder opvalt dan bij een geheel wit of zwart model.

Dit type bevochtiger is reeds af fabriek uitgerust met een filterset en ionisator welke automatisch aanspringt als de luchtbevochtiger aanstaat. De filter bevindt zich in het waterreservoir en kunt u eenvoudig uitwisselen voor een nieuwe (los via de site te bestellen). Deze filter zorgt voor extra filtering van het water om zo de dampuittrede zo schoon als mogelijk te houden.


Deze luchtbevochtiger Jota is in tegenstelling tot alle andere verkrijgbare bevochtiger gemaakt van PolyPropeen en voorzien van RVS chipcoating. Dit maakt dat u etherische olie direct in het apparaat zelf kunt gebruiken. Zo kunt u tijdens het bevochtigen ook nog een extra geur toevoegen aan de lucht. 

Optioneel is ook een keramisch filter verkrijgbaar (gelijk aan die van de Alpha II) welke de werking van de ionisator kan versterken. De ionisator voegt ionen toe aan de lucht waaraan vuil/bacterien zich hechten en neerslaan waardoor de lucht schoner wordt. Om deze deeltjes te vangen kan er een keramisch filter op de ultrasoon chip geklikt worden. Maar let wel; deze keramisch filter kan niet gebruikt worden met etherische olie en is daarom enkel optioneel verkrijgbaar.


Kenmerken:
- Luchtvochtigheid manueel
- Hoog rendement en zuinig in gebruik (25W)
- Ionisatiefunctie voor verbetering van de luchtkwaliteit
- Topfill bevochtiger 3,5L
- Automatische uitschakeling bij lege tank
- LED-licht waarschuwt bij een lege
- Voor ruimtes tot 50 m²
- CE gekeurd
- Nederlandse handleding
- Aroma bestendig


Specificaties:
type:  AirAqua Jota 
Afmeting:ca. 210 / 180 / 340mm,
Gewicht:  ca. 5kg gebruiksklaar
Inhoud water reservoir:  3,5 Liter                ,
Max Damp verspreiding:  ca 300 mL p/u                                         
Opgenomen vermogen: 25 Watt ,
Aansluiting: netstekker 230Volt  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2, (120m3)


Deze AirAqua Jota wordt compleet en gebruiksklaar geleverd, incl. tankfilter en handleiding!

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving