AirAqua luchtbevochtiger Jota ZWART| manueel - topfill [3.5L]

luchtbevochtiger jota zwart uchtbevochtiger jota zwart luchtbevochtiger jota zwart draaiknop airaqua luchtbevochtiger airaqua jota luchtbevochtiger opfill luchtbevochtiger bijvullen luchtbevochtiger airaqua logo CE EU Plug rvs ultrasoon chip
54,99
Prijs per stuk
Verwachte levertijd 7 dag(en)
 

Productomschrijving

AirAqua Jota Luchtbevochtiger ZWART (ultrasoon) 

 

AirAqua heeft met de Jota een hoogwaardige luchtbevochtiger ontworpen, die geschikt is voor mensen die een betrouwbare en eenvoudig te bedienen luchtbevochtiger willen hebben. De AirAqua Jota luchtbevochtiger is voorzien van een Topfill reservoir, wat betekent dat u het water gemakkelijk vanaf de bovenkant kunt bijvullen door de deksel af te nemen. Hierdoor hoeft u, in tegenstelling tot een bodemvuller, niet het hele apparaat uit elkaar te halen om het waterreservoir bij te vullen.

De AirAqua Jota luchtbevochtiger is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en wit. AirAqua heeft een uniek ontwerp gekozen door de grijze bovenkant en draaiknop toe te voegen, waardoor het apparaat er net iets anders uitziet dan andere luchtbevochtigers op de markt. De grijze kleur zorgt er ook voor dat stof en kalk minder zichtbaar zijn dan bij een geheel wit of zwart model.

Met de handmatige instelling van de draaiknop kunt u de bevochtigingsgraad van de luchtbevochtiger gemakkelijk regelen. Bovendien schakelt de luchtbevochtiger automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is, om energie te besparen.

De AirAqua Jota luchtbevochtiger is gemaakt van PolyPropeen en heeft een RVS chipcoating. Dit maakt het mogelijk om etherische olie direct in het apparaat te gebruiken om extra geur aan de lucht toe te voegen. Deze functie is uniek en niet bij alle luchtbevochtigers mogelijk. Daarnaast is de luchtbevochtiger voorzien van een filterset en ionisator, die automatisch worden ingeschakeld zodra het apparaat aanstaat. De filter bevindt zich in het waterreservoir en kan eenvoudig worden vervangen door een nieuwe filter (verkrijgbaar via de website). De ionisator voegt ionen toe aan de lucht, waardoor vuil en bacteriën worden aangetrokken en neerslaan, waardoor de lucht schoner wordt.

Optioneel is er ook een keramisch filter verkrijgbaar (gelijk aan die van de Alpha II), dat de werking van de ionisator alsook kalkvang kan versterken. Dit filter kan echter niet worden gebruikt in combinatie met etherische oliën en is daarom alleen optioneel verkrijgbaar.

We zien vanwege de geruisloze werking (alleen lichte ventilator alsook zo nu en dan wateropname) deze luchtbevochtiger vaker terug op slaapkamers. Daarnaast is vanwege de een-knopswerking dit model uitermate geschikt voor de "oudere" mens.

In conclusie is de AirAqua Jota luchtbevochtiger een hoogwaardige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en eenvoudig te bedienen luchtbevochtiger. Door de Topfill reservoir, uniek ontwerp en de mogelijkheid om etherische oliën toe te voegen, is de AirAqua Jota luchtbevochtiger een uitstekende keuze om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren.


 

Kenmerken:
- Luchtvochtigheid manueel
- Hoog rendement en zuinig in gebruik (25W)
- Ionisatiefunctie voor verbetering van de luchtkwaliteit
- Topfill bevochtiger 3,5L
- Automatische uitschakeling bij lege tank
- LED-licht waarschuwt bij een lege
- Voor ruimtes tot 50 m²
- CE gekeurd
- Nederlandse handleding
- Aroma bestendig


Specificaties:
type:  AirAqua Jota 
Afmeting:ca. 210 / 180 / 340mm,
Gewicht:  ca. 5kg gebruiksklaar
Inhoud water reservoir:  3,5 Liter                ,
Max Damp verspreiding:  ca 300 mL p/u                                        
Opgenomen vermogen: 25 Watt ,
Aansluiting: netstekker 230Volt  
Geadviseerde gebruik oppervlakte: 50m2, (120m3)

 

(Deze luchtbevochtiger is incl. een extra fiterset ook indirect via bol.com te bestellen)

 

Deze AirAqua Jota wordt compleet en gebruiksklaar geleverd, incl. tankfilter en handleiding!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving