Lucht-bevochtigers.nl ; uw specialist voor zowel Nederland & Belgie

Bent u op zoek naar een uniek en speciaal cadeau voor iemand die veel voor u betekend?  Of kunt u zelf genieten van overheerlijke geuren voor uw woning, auto, huis, caravan of boot? Denkt u aan een betere gezondheid en wilt u een aangenaam klimaat in huis door de vochtigheid op peil te houden; of juist wat extra verkoeling in zomer? Wij hebben de oplossing:  Lucht-bevochtigers.nl heeft zich gespecialiseerd in de breedste zin van het woord omtrent luchtbevochtiging en geurverstuiving. Onze aroma diffusers, luchtbevochtigers en mist-ventilatoren kunnen worden voorzien van optionele aroma-olien (natuurlijke etherische olien) om een geur toe te voegen aan de lucht tijdens het bevochtigen!

Wij verkopen zeer exclusieve en hoogwaardige etherische olien (geuren) welke worden gedistilleerd uit alleen de beste natuurlijke stoffen. Wij bieden u deze 100% natuurlijke essentiele olien aan van een van Nederlands bekendste fabrikanten: Jacob Hooy! Deze
etherische olien kunnen via een aroma diffuser of vernevelaar/ verdamper tesamen met water worden verneveld in de lucht. Wilt u echter ook de luchtvochtigheid op peil houden omdat u merkt u dat u last heeft van gezondheidsklachten, droge lucht, jeukerige ogen, astma, dan is wellicht een luchtbevochtiger, al dan niet uitgerust met aroma-olie pads, een betere optie. Of juist wat verkoeling nodig? Een ventilator met waterdampfunctie is een uitvinding welke vandaag de dag niet meer weg te denken is en een stuk zuiniger is dan een airco. Wij hebben het allemaal!

gratis verzending